XOXO güzel ama çok demode geliyor artık bazı şarkılar.Tam bir 2010lar albümü.My lady,peter pan,let out the beast,don't go,growl heart attack favori şarkılarımdı.
EXODUS en sevmediğim 2.exo albümü asla bana hitap etmeyen transformers ve lady luck gibi şarkılar var.Yine de hala açıp el dorado,beautiful,what if ve tabi ki call me baby dinliyorum.
Fav albümüm obsession:Ben sert peformans odaklı şarkıları da exoya çok yakıştırıyorum ve bu albüm sert exo yumuşak exo ayrımını en iyi yapan albümdü bence.Jeykıll ve obsession exonun en iyi performans şarkılarından diğer yandan groove,nonstop,butterfly effect gibi çok tatlı pop şarkıları da var.
DFTF:Çok iyi bir albüm ama sert şarkılar olmadığı için 1. değil.
DMUMT:Obsession'ın amcası ama 1.değil çünkü içinde jeykıllı yenecek kadar güçlü bir performans şarkısı yok.
the war:tam bir yaz albümü keşke biraz daha chill şarkılar olsaymış diyorum.
EXACT:En kendine has tarzı olan kpop albümlerinden birisi.İlk dinlediğimde çok sevmiştim ama zamanla şarkılar sıktı çünkü çok elektronik bir albüm.Monster,lucky one,artifical love,stronger,they never know,9 cloud fav şarkılarım
MAMA:Asla ısınamadığım şarkılar var var ama angel,what is love ve mamayı hala açıp dinlerim.
OVERDOSE:Keşke biraz daha şarkı olsaydı.Run,moonlight,overdose,thunder çok iyi şarkılar ya
EXIST:SM'in artık exoyu gram umursamadığının kanıtı albüm exo için çok ortalama şarkılara sahip üyelerin vokalleri olmasa besteler çok sıkıcı.Yine de exıst,hear me out,cindirella gibi çok iyi şarkılar da var.
Ben favorilerimi sıralarken kış albümlerini de sıralıyorum miracles in december>obsession>universe>DMUMT>DFTF>OVERDOSE