Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Sevdiğiniz Twice Şarkısı Ve Nedeni

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Bir Once olarak hepsini seviyorum ama seçmem gerekirse kesinlikle bu The Reason Why olurdu. Japon konserleri dışında umarım Doughnut gibi bir gün The Reason Why'ı da Amerika'da söyleyebilirler 🥰🥰

Konu Sahibi
aslı

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Bir Once olarak hepsini seviyorum ama seçmem gerekirse kesinlikle bu The Reason Why olurdu. Japon konserleri dışında umarım Doughnut gibi bir gün The Reason Why'ı da Amerika'da söyleyebilirler 🥰🥰
The Reason Why harika bir şarkı

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,060
Bu aralar kesinlikle Go Hard ama diğer sevdiklerime gelecek olursak Cry For Me ve i can't stop me

marin

Trainee
Tepki
636
Ben tüm tw şarkılarını biliyorum 2015-2023 arası hepsini cidden OWMZKEKZKE 190 dan fazla şarkı ama üşenmedim hepsini hala dinliyorum
Bende ilk albümlerinden bugüne hep albümeri yayınlandıkları gün dinledim. Ders çalışırken ya da oyun oynarken hep Twice albümleri döner arkada. Twice'ın debutu lise zamanlarımdaydı. O yüzden o ilk zamanların albümlerini şimdi dinlediğimde o yıllara gidiyorum hep. Hissiyatı çok başka ve çok seviyorum o yüzden onları. 💖

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,497
Dance The Night Away
Cry For Me
What Is Like