Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Sevmediğiz Kpop Shipleri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,932
Bu kadın
Önceki cevabında igrenc demissin hetero shiplere,,, biri homo shiplere igrenc geliyor deseydi aboooo💀💀 cevapların hos degil
Bu kadın çok haklı konuşuyor arkadaşlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bang Chan ile Sana 👎
Kanka çok uyumluyuz değil mi

Bang Chan ile Sana 👎
Kanka çok uyumluyuz değil mi

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Bilmiyordum qnqlttığın icin teşekkürlerler olduğumu sanmam sadece fazla hoşlanmıyorum kpop da
anladım ama bu durumu normalleştirmen en iyisi aralarında eşcinsel olanlar olsa da çoğunluk heterodur muhtemelen hatta belki de üzülmene neden olacak şekilde homofobik olanlar bile olabilir sen o kişiyi hemcinsiyle shiplerken

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Açıkçası biraz bunu yaparken sinirliydim yansıtmamaya çalışsamda yansıtmışım onun için iğrenç araya kaynadı hetero shipler ilgimi çekmiyor sadece

Bilmiyordum qnqlttığın icin teşekkürlerler olduğumu sanmam sadece fazla hoşlanmıyorum kpop da
Ayıptır söylemesi gay ftişçi falan mısın

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,932
Arkadaş olduklarını çok belli ediyorlar. şahsen Bang Chan ile hiçbir Twice üyesi shipini sevmiyorum bana kardeş gibi geliyorlar. Aralarında hoşlantılar olmuştur normal olarak ama bilemiyorum etkileşimleri falan çok tatlı 🥲
Arkadaş olur ama sew olmaz ya çok uyumsuzlar.Liskook gibi yani

Ü

Üye silindi 189

Kendi agizlarin soylemdikleri sürece veya şirket aciklamadigi sürece asla inanmam ekstra kanıta tabiki ihtiyaç var herhangi bir momentlari yok duzgun
bebegim paristen el ele tutustuklari video geldi (lutfen grafik tasarimci arkadasim shop bu diyor deme bxnxbxnx) menajerleri bile gozukuyordu. sonra jennie ayni o videodaki kiyafetlerle post atti. tae de bircok moment verdi. bilmem ne fotolari yayimlandiktan ayni o fotolardaki takilari falan takti. daha bunlar ne yapsinlar? anne babamdan daha cok moment veriyorlar ayol.

Ü

Üye silindi 192

Ship yapmayı çok saçma bulsam da (insanlar arasında olanlardan bahsediyorum kurgusal karakterlerden değil) Rose ve Jaehyun, Jimin ve Jungkook, Irene ve Suho, Suga ve Wendy yan yana çok tatlı ve güzel görünüyorlar bence.

Ü

Üye silindi 189

Benim aklımda bir tane var ama söylersem sayfa sayfa küfür yerim ama fazla abartılan ve üyelerinin vazfı olmayan sadece şirketlerinin ünlü olması,para ile bir yere gelen bir grup 3. Jenerasyon gruplarından

bir de geldiginden beri actigin basliklarda falan fark ettim baya baya blackpink sevmiyor gibi gorunuyorsun. hatta ununu hak etmeyen gruplar gibi bi baslik acip su yukarida alintiladigim seyi yazdiginda blackpinkten bahsediyordun degil mi?
army ve once olanlara bp antiligi ek paket olarak geliyor sanirim vxjxbnxbxjx
senin bp veya jennie sevmemen tae ve jennienin ciktigi gercegini degistirecek gibi gozukmuyor.

(ki sirket onaylamadi demissin ama sirket red de etmedi. daha once gerek yg gerek hybe bts ve bp uyelerinin iliskilerini dogru degilse hemen reddediyordu. bakiniz rose ve jisoo. bakiniz tae ile su zengin kizin haberi. sanatcilarimizin ozel hayati, karismak istemiyoruz diyorlarsa idoller cikiyordur ama karmasa yaratmamak icin onaylamak istemiyordur oluyor. bakiniz bigbang taeyang ve o zamanki sevgilisi min hyorin ile de oyle yapmisti sirket ama simdi evliler 🤡)

neyse hakkinda yanlis yorum yaptiysam soyle, ozur dilerim ama yazdiklarin aynen boyle gorunuyor

Moderatörün son düzenlenenleri:

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
bir de geldiginden beri actigin basliklarda falan fark ettim baya baya blackpink sevmiyor gibi gorunuyorsun. hatta ununu hak etmeyen gruplar gibi bi baslik acip su yukarida alintiladigim seyi yazdiginda blackpinkten bahsediyordun degil mi?
senin bp veya jennie sevmemen tae ve jennienin ciktigi gercegini degistirecek gibi gozukmuyor.

(ki sorket onaylamadi demissin ama sirket red de etmedi. daha once gerek yg gerek hybe bts ve bp uyelerinin iliskilerini dogru degilse hemen reddediyordu. bakiniz rose ve jisoo bakiniz tae ile su zengin kizin haberi. sanatcilarimizin ozel hayati karismak istemiyoruz diyorlarsa idoller cikiyordur ama karmasa yaratmamak icin onaylamak istemiyordur oluyor bakiniz bigbang taeyang o zamanki sevgilisi min hyorin ile de oyle yapmisti simdi evliler 🤡)

neyse hakkinda yanlis yorum yaptiysam soyle, ozur dilerim ama yazdiklarin aynen boyle gorunuyor
Taekookçu olblr

Konu Sahibi
TheSkyyy

TheSkyyy

Trainee
Tepki
53
Önceki cevabında igrenc demissin hetero shiplere,,, biri homo shiplere igrenc geliyor deseydi aboooo💀💀 cevapların hos degil
Çünkü midemi bulandırıyor oldu mu kibar olmaya calisiyorum hetero shipler homo ya shipelre birsey dese umrumda olmazdı

Ayıptır söylemesi gay ftişçi falan mısın
Yok sadece hetero shiplerden filan hoşlanıyorum sevdiğim maksimum 2-3 tane vardır

Çünkü midemi bulandırıyor oldu mu kibar olmaya calisiyorum hetero shipler homo ya shipelre birsey dese umrumda olmazdı

Yok sadece hetero shiplerden filan hoşlanıyorum sevdiğim maksimum 2-3 tane vardır
Hoşlanmıyorum*

(ki sirket onaylamadi demissin ama sirket red de etmedi. daha once gerek yg gerek hybe bts ve bp uyelerinin iliskilerini dogru degilse hemen reddediyordu. bakiniz rose ve jisoo. bakiniz tae ile su zengin kizin haberi. sanatcilarimizin ozel hayati, karismak istemiyoruz diyorlarsa idoller cikiyordur ama karmasa yaratmamak icin onaylamak istemiyordur oluyor. bakiniz bigbang taeyang ve o zamanki sevgilisi min hyorin ile de oyle yapmisti sirket ama simdi evliler 🤡)

Biraz yanlış anlamışsın ben army değilim ilk olarak ve once da değilim ve bahsettiğim grup bp idi eskiden sevdiğim bir grup idi ama how you like that sonrası bıraktım sevmeme sebebim genel olarak konserlerde şuan eskisi kadar uğraşmayalım ve emek veriyor gibi gozukmemeleri açıkçası jen ve tae shipinden özel bir nefretim yoksadrce yakistikqlrini düşünmüyorum ve herhangi olabilir diye dusundurten bir olay görmedim

Son düzenleme:
Konu Sahibi
TheSkyyy

TheSkyyy

Trainee
Tepki
53
bebegim paristen el ele tutustuklari video geldi (lutfen grafik tasarimci arkadasim shop bu diyor deme bxnxbxnx) menajerleri bile gozukuyordu. sonra jennie ayni o videodaki kiyafetlerle post atti. tae de bircok moment verdi. bilmem ne fotolari yayimlandiktan ayni o fotolardaki takilari falan takti. daha bunlar ne yapsinlar? anne babamdan daha cok moment veriyorlar ayol.
Adamın bıyığı var cosplaydeki ayrıca cosplay yapan çiftin açıklamasını gördü bir yerlerde

anladım ama bu durumu normalleştirmen en iyisi aralarında eşcinsel olanlar olsa da çoğunluk heterodur muhtemelen hatta belki de üzülmene neden olacak şekilde homofobik olanlar bile olabilir sen o kişiyi hemcinsiyle shiplerken
Hayır hayır ben onları arkadaş olarak shipliyorum bir aşk olarak değil hiç öyle shiplediğim bir çift yok

Konu Sahibi
TheSkyyy

TheSkyyy

Trainee
Tepki
53
Bu gidişle açıklamayı geçtim evlenip çoluk çocuğa karışsalar bile kurgudur bu diyeceksiniz
Allah'ım ya sabır ben öyle bir şey demedim gördüğün kadarıyla cosplaydeki adamın bıyığı vardı ayrıca yürüyüş şekilleri filan çok farklıydı

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552

Hoşlanmıyorum*

Biraz yanlış anlamışsın ben army değilim ilk olarak ve once da değilim ve bahsettiğim grup bp idi eskiden sevdiğim bir grup idi ama how you like that sonrası bıraktım sevmeme sebebim genel olarak konserlerde şuan eskisi kadar uğraşmayalım ve emek veriyor gibi gozukmemeleri açıkçası jen ve tae shipinden özel bir nefretim yoksadrce yakistikqlrini düşünmüyorum ve herhangi olabilir diye dusundurten bir olay görmedim
Kibar olmaya falan calisma kardesim simdi burada midemi bulandiriyor igrenc falan diyemezsin

Ü

Üye silindi 123

Arkadaşlar sözlerinize dikkat edin lütfen. Herhangi bir yönelimi aşağılama hakkına sahip değilsiniz. O yönelime ait shipler/yakıştırmalar hoşunuza gitmeyebilir, bunda hiçbir problem yok ancak ''iğrenç'', ''midemi bulandırıyor'' vesaire denmesi doğru değil. Düşüncenizi saygısızlık yapmadan dile getirin ve lütfen sözlerinize dikkat edin. Güzel günler, iyi sohbetler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...