Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben tanıdık birini görünce gidip konuşuyorum hatta samimi değilsem bile aa naber merhaba nasılsın diyorum hele ki sevdiğim biriyse, Aaa bitanem/bebeğim... nasılsın? (selamlaşma) *sarılma* vaktin varsa gel birlikte vakit geçirelim falan diyorum
Kendimden küçük insanları "biz böyle değildik " Seklinde eleştiriyorum
Bir de şey. Canım sıkılınca bir yerim ağrıyor. 2 yaşındaki yeğenim benim yüzümden her yerde "sırtım ağrıyor, belim ağrıyor aman midem çok kötü" Diye geziyor sjsjsjs
Az biraz ayakta iş yapınca belim, sırtım ağrıyor.
Şimdiki ergenleri görünce "biz de ergen olduk da biz böyle değildik" diyorum.
Ara ara da "bu gençlik nereye gidiyor" diye söyleniyorum
Çorapsız durmam. Ve hatta kışın havlu çorap ya da çetik giyerim. Ve evdeyken bacaklarımın üzerinde bir battaniye olur hep.
Çok gürültülü bir ortamda bulunmak istemiyorum. kafam kaldırmıyor.
Sabah yataktan kalktığım gibi üzerime yelek giyerim.
Örgü örmek yaşlı işi mi ya. Ben de örüyorum. Hatta aynıyız bu konuda. Doğum yapacak arkadaşlarıma hırka yelek örmekten kendi yeğenlerime örgü öremiyorum.
Baba? Dldldldkd
Örgü örüyorum özellikle hamile biri varsa hamileyken başlıyorum doğuma yetişsin diye
Kulunç olunca sırtıma bastırıyorum ablam çok güzel basıp kırıyor
Bu örgü işi bir yerden sonra bağımlılık yapıyor. Küçük kuzenlerime hırkalar ördüğüm yetmemiş gibi iki kedime de örgü örmüştüm. Tabi onlara giydireceğim diye ortalık meydan muharebesine dönmüştü, birbirimize girmiştik ama sorun değil kwkckwkksk