Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Exist Albümünde En Cok Hangi Bside'ı Sevdiniz

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,507
ben bu soruya hala net bir cevap veremiyorum ya hepsi o kadar iyi ki ama regret it ve love fool asırı sarıyo cinderella da cok iyi ya asla secemiyorum djswkxjs sizin favoriniz hangisi onu merak ettim alta da henüz dinlemeyenler icin link bırakayım

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,507

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Dinlemedim ama yorumlarda private party ve let me ini beğenmişti millet gördüğüm kadarıyla

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
hear me out favorim hâlâ
let me in, love fool ve no makeup da çok güzel bu üçünü birlikte 2. sıraya koyarım

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
bize sevdigin sarkılardan ornek ver sana oneri yapalım
Ay Exo çok dinlemiyorum ya. Başlık şarkılarını biliyorumdur bir. Rover güzeldi. Obsession, love shot, monster, kokobop, love me right, overdose, growl beğenip dinlemiştim zamanında.

kedy

Trainee
Tepki
97
Love fool, private party ve regret it(özellikle başı)

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
ben bu soruya hala net bir cevap veremiyorum ya hepsi o kadar iyi ki ama regret it ve love fool asırı sarıyo cinderella da cok iyi ya asla secemiyorum djswkxjs sizin favoriniz hangisi onu merak ettim alta da henüz dinlemeyenler icin link bırakayım

Let me in, No Makeup, Hear me Out

Ü

Üye silindi 187

let me in ve hear me out boşuna ön single seçilmemiş çok iyi iki şarkı.Bu albüm beni eski exo albümleri kadar sarmadı ya neden bilmiyorum albümdeki tüm şarkılar düşük veya orta tempo cream soda hariç belki bu yüzdendir kulaklarım bir jeykıll tarzı şeyler arıyor.

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,295
Let me in ve another day. Aslında son dinlediğimde love fool'u da baya sevdim. Albümü her dinlediğimde en beğendiğim şarkı değişiyor gibi. Ama en çok cream soda'yı sevdim. Bıkmayayım diye çok dinlemiyorum performanslara ve fancamlara saklıyorum dinlemeyi 🤩