Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Exo, Grup, Solo Ve Alt Birimleriyle Melon Üzerinde 14,6 Milyar Dinlenme Ile Rekor Kırdı.

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
"K-pop imparatorunun rekoru karıştıkça kalınlaşıyor 👑
EXO'nun grup + birim + solo yayınları 14.678,71 milyarı aşarak Melon tarihindeki en fazla dinlenmeyi kaydetti.🔥
EXO'nun muhteşem kaydına göz atın."

Melon onlara "Kpop İmparatoru" adını verdi.

Üyelerden ikisi, BAEKHYUN ve CHEN, platformda 1 MİLYARDAN fazla dinlenme toplayan Melon Hall'daki 'Bronz Kulüp'ün bir parçası olarak listelendi!

Sololarının, alt birimlerinin ve gruplarının birleşimi onları daha da büyük ve daha iyi kılıyor. Bunun nedenlerinden biri oyunculuk, modellik, solo müzik olsun her kariyer yolunda başarılı olmalarıdır. Müziğin yanı sıra hit diziler, CD dizileri, web dizileri, elçiler, sponsorluklar ve filmlerle de ilgileniyorlar.

Umarım EXO gelecekte daha iyi müzikler sunmaya ve yeni şeyler denemeye devam eder.
 
Katılım
1 Haz 2023
Mesajlar
494
Tepki
1,364
Puan
140
"Sololarının, alt birimlerinin ve gruplarının birleşimi onları daha da büyük ve daha iyi kılıyor. Bunun nedenlerinden biri oyunculuk, modellik, solo müzik olsun her kariyer yolunda başarılı olmalarıdır. Müziğin yanı sıra hit diziler, CD dizileri, web dizileri, elçiler, sponsorluklar ve filmlerle de ilgileniyorlar."

EXO üyeleri sadece idol sektöründe değil eğlence sektöründe de ismini oldukça duyurdu. Her bir üye dizi, film, müzikal gibi alanlarda yer aldı, bazıları bu alanlarda rüştünü ispatladı. EXO'nun en sevdiğim yanlarından biri de bu çok yönlülükleri. 10 parmağında 10 marifet olan bir grup.
 
Üst