Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Forumda Gitse De Kurtulsam Dediğiniz Bir Kullanıcı Var Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Benim yok ya. Her user foruma ayrı bir renk katıyor. Kimisi güldürür, kimisi üzer,kimisi sinirlendirir... O yüzden hepsini seviyorum
Beş parmağın beşi de bir değil ki bunca insandan da aynı olmalarını bekleyemeyiz. İlla seveceğiz diye bir şey yok ama nefret etmenin de bir anlamı yok. Görmezden gelirsin, cevap vermezsin olur biter.
Bazen bazılarınız çok abartıyor durumu. Etkileşim vermediğiniz sürece bir yapar iki yapar sonra sizden tepki gelmeyince o da yapmayı bırakır. Sonuçta sosyal medyada burası ve kimse birbirini tam olarak tanımıyor.

Konu Sahibi
A

Anonymous (b809)

Böyle bir başlık açtığına göre canın bu mevzuya çok sıkılmıştır diye düşünüyorum. Söz konusu kişiyi açık açık etiketleyip, bu hareketin beni çok rahatsız etti demelisin bence. Sanki öyle yaparsan rahatlarsın gibi hissettim. Tabii sen hislerini daha iyi bildiğin için böylesi senin için daha iyiyse, benlik bir durum yok.
O kişi kadın düşmanı olan kişinin arkadaşı diyelim biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...