Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Forumda Gitse De Kurtulsam Dediğiniz Bir Kullanıcı Var Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Jafarli yaşın küçük diye umursamıyordum ileride daha oturaklı fikirlerin olur diyordum ama çok ergence davranmaya başladığını düşünmeye başladım. (Ergen olmakta problem yok bu tabirin ne anlama geldiğini biliyoruz.)
Bir erkeğe yaranmak için bu kadar çırpınmayın. Onlardan zarar görünce (Kadın düşmanı olanlardan, düzgün insana cinsiyet ayırt etmeden lafımız yok) adliyelerde "düşmanlığını yaptığınız" kadınlar sizin için çırpınıyor.
Farklı olacağım, ilgi alacağım diye saçma fikirler benimsemeyin ileride bu fikirler karakterinize oturursa tehlikeli bir insan olacaksınız.
Ne kadar takmadığını iddia etsen de yazdıklarına bakarak insanları taktığını düşünüyorum. Şimdiye kadar sağlıksız bulduğum fikirlerin oldu ancak kırmamak için ve üstüne çok fazla kişi yürümesin diye bir şey demedim. Bu son yazdıkların sana da zarar verecek olmasa yine yazmazdım. Şimdi ne oldu? Sana burada yüklenecekler buradaki userların siniri bozulacak üstüne sen kafaya takacaksın ve sen de üzüleceksin.
Kesinlikle. Ben de kendisini birkaç kez gördüm ancak herhangi bir şey demedim. Yaştan ziyade ben direkt zaman harcamaya değer görmüyorum. Burada olan herkesin okuma yazması (bazılarının bu konuda sıkıntıları olduğu aşikar olsa dahi temel düzeyde araştırma becerisi vardır diye düşünüyorum) ve internete erişimi var. Bu kişiler bir şekilde belli bir yaşa kadar gelmiş ve belli başlı konularda fikir belirtmeyi kendine hak görmüş kişiler. Buna rağmen araştırıp, okuyup öğrenmiyorsa benim diyebileceğim hiçbir şey yok bu durumda. Bu yüzden de sadece arkadaşlara boşuna dil dökmemelerinin daha iyi olacağını söyledim. İnsanların asıl problemli olduğu kişiye yanıt yazmayı dahi vakte değer bulmuyorum. Bugün engelleme özelliği hakkında konuştuk ancak çözüm çok basit aslında, görmezden gelmek. Bir insanı görmezden gelerek ona yok olduğunu hissettirebilirsiniz. Bir yere varamayacağınız kişilere yanıt vermek yerine sadece görmezden gelin. Çünkü bir insanı en çok var olamama düşüncesi korkutur. Var olduğunu düşünür lakin kimse bunu destekleyecek hamleler yapmaz ise kişi kendini yavaş yavaş yitirir. Kıssadan hisse uğraşmayın, değmez.

Blabla

Rookie Idol
Tepki
1,785
Bu olay gittikçe büyüyor jafarliye biraz buralardan uzak kalmasını ve kabuğuna çekilmesini öneririm. Bu süreçte biraz daha olgun düşünmeye çalışır umarım. Özür dilemek böyle bir olayı değiştirmez çünkü kadın düşmanlığı ciddi bir sorun. Eruditeye de hiç lafım yok düşünce yapısını değiştirmesi gerektiğini de anlayacağını sanmiyorum

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
Neden gelişemediğini şu yorumdan sonra daha iyi anladım. Muhtemelen kadın haklarını da kadın değilim ki diyerek öğrenmedin. Aynen devam et sen böyle. Millet uzaya gitsin, sen ateşi bulmaya çalış.
Gene şu klasik ama boş laflar ' millet uzayı çıksın ama sen ... '.

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Aynı seviyede derken??? İyi misin?
Bir yandan haklı "aynı seviyede " dediği kısmı ayrı tutarak söylüyorum.
Anlamayacak insanlara defalarca kez anlatmanın bir manası yok. Bir anlatırsın, iki anlatırsın hâlâ almazsa da bırak cahilliğiyle kalsın. Kendini boşa yormana gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...