Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla ben ucunuzu de baslarda daha universite civari dusunuyodum yeri geliyo hem yasinizin getirdigi o ozellikleri tasiyosunuz yeri geliyo olaylara falan sizin yasinizdakilere gore daha buyuk bir acidan bakabiliyosunuz yani ben oyle hissediyorum yorumlarinizdan
Valla ben ucunuzu de baslarda daha universite civari dusunuyodum yeri geliyo hem yasinizin getirdigi o ozellikleri tasiyosunuz yeri geliyo olaylara falan sizin yasinizdakilere gore daha buyuk bir acidan bakabiliyosunuz yani ben oyle hissediyorum yorumlarinizdan
takiliyorum kücükken sertifikali zeki oldugum icin diger cocuklar beni aralarina almiyolardi ben de arkadasim olsun diye mal taklidi yapmaya basladim simdiyse cok arkadasim var ama hicbiri benim iq´mun 174 oldugunu bilmiyor
Forumda zeki diyebileceğim o kadar çok kişi var ki, bir isim versem diğerine haksızlık olur. Ayrıca çeşitli konularda bilgili veya olaylara daha önce hiç bakmadığım bakış açılarıyla bakan ve bazı konularda ufkumu genişleten bir çok yorum da görüyorum.O yüzden benim listem çok kalabalık.