Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

(G)I-Dle 'Killing Voice' Videosunda Hit Şarkılarını Canlı Seslendirdi

NetizenAdmin

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
115
Tepki
661
Puan
13

-

(+121) Cube bu kızları elde ettiği için gerçekten çok şanslı. Miyeon ve Minnie kendi başlarına güçlü vokaller zaten ama her ikisinin de benzersiz sesleri var. Yuqi de kpop dünyasında benzersiz bir sese ve onu taşıyacak karizmaya sahip. Soyeon, unutulmaz yapımcılığının yanı sıra tartışmasız harika bir rapçi. Ve tabii ki Shuhua ilk çıkışlarından bu yana kendini çok geliştirdi.

-

(+71) Keşke Allergy'yi de işin içine katsalardı (Never Stop Me'yi güzel bir şekilde tamamlıyor) ama bu harika bir Killing Voice'tu. Bir sonraki albümlerinin adı “I Kill It" olmalı. Çünkü üç ayda bir yaptıkları şey bu. Lion'da Minnie'nin vokali mükemmeldi. Ve canlı Senorita beni gerçekten etkiledi. Bence en az ilgi gören şarkılardan biri.

-

(+65) Yuqi'nin sesi ❤️ Hann'daki bir şarkı sözünün "I want you to be ruined" (Senin mahvolmanı istiyorum) olduğunu yeni fark ettim, daha önce hiç fark etmemiştim, bayıldım.

-

(+50) Popstarlar ha? Bayıldım. Çok fazla iyi şarkıları var. Bu Live rahatlıkla 40 dakika olabilirdi ama onlar 22 dakikayı aceleye bile getirdiler.





Kaynak: Reddit'teki r/kpop thread
 
Üst