Ü
Üye silindi 154
Ya bu gelecekten geldiğini iddia eden noah haberlerini görünce aklıma geldi de 10 yıl sonraki haliniz sizi ziyarete gelse , ona ilk soracağınız soru ne olurdu?
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Oletmediğine neden eminimkilicdaroglu istifa etti mi?
benim de ilk soracağım soru bu olurdu sanırımÜzülerek söylüyorum ki, iktidarda kim var diye sorarım
Dolar kaç TL?
hepimizin endişeleri aynı hepZengin olduk mu ya da daha iyi olduk mu diye sorardım...
Bu hiç aklıma gelmemişti düşününce bile kanım çekiliyorİstanbul depremi gerçekleşti mi? Gerçekleşti ise ne zaman hangi gün hangi saat ?! diye sorardım.
önümüzdeki 10yil içinde olmuş /olacak tüm felaketlerin tarihleri ile birlikte listesini isterdim büyük ihtimalle.
istanbulda deprem olsa ben sağ çıkamam :/ burada her yer bina dolu evden çıksam dışarda yakalanırım inşallah deprem olmaz olsa en yüksek 3 filan olsun yukarısını hem maddi hem de manevi olarak kaldırmam :/Bu hiç aklıma gelmemişti düşününce bile kanım çekiliyor
istanbulun neresindesin başakşehire gidiyormuş insanlar zemini en sağlam yer orasıymış,10 yıl içinde 7.2-7.6 olacak diyorlar o yüzden sadece umarım en iyi şekilde atlatırız diyebilirim sadeceistanbulda deprem olsa ben sağ çıkamam :/ burada her yer bina dolu evden çıksam dışarda yakalanırım inşallah deprem olmaz olsa en yüksek 3 filan olsun yukarısını hem maddi hem de manevi olarak kaldırmam :/
umarım hep güvende olursunistanbulda deprem olsa ben sağ çıkamam :/ burada her yer bina dolu evden çıksam dışarda yakalanırım inşallah deprem olmaz olsa en yüksek 3 filan olsun yukarısını hem maddi hem de manevi olarak kaldırmam :/
hepimiz güvende oluruz <3 teşekkür ederimumarım hep güvende olursun
ayy bu haritiayı biliyorum :/ bu yüzden korkuyorum kırmızı yerdeyim :/ ev fiyatları da arttı :/ 17 yıl oldu taşınamıyorum :/istanbulun neresindesin başakşehire gidiyormuş insanlar zemini en sağlam yer orasıymış,10 yıl içinde 7.2-7.6 olacak diyorlar o yüzden sadece umarım en iyi şekilde atlatırız diyebilirim sadece sadece
Ekli dosyayı görüntüle 1095
puanım yetiyor diye yazmadım 3 yıl mezuna kaldım eğer hala daha puanın yetmiyorsa 2 yıllıktan dgs ile geçiş yapabilirsinNe iş yapıyor olduğumu sorardım.Çünkü şu anda üniyi bitirince ne yapıcağımı bilmiyorum.Okuduğum bölümü de puanım yetiyor diye yazmıştım.Hayalim olan bir şey yoktu ki hala da yok.
ayy umarım sağ salim atlatırsın ya da depremi hiç yaşamazsınhepimiz güvende oluruz <3 teşekkür ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ayy bu haritiayı biliyorum :/ bu yüzden korkuyorum kırmızı yerdeyim :/ ev fiyatları da arttı :/ 17 yıl oldu taşınamıyorum :/
:/ teşekkür ederim inşallah hepimzi yara-bere almadan sevdiklerimiz sağ olarak çıkarırzKötü düşünmeyelim ( hepimiz sağ çıkacağız inşallah
ayy teşekkür edeirm hiçbirimiz bu kötü olayı yaşamıyalım<3ayy umarım sağ salim atlatırsın ya da depremi hiç yaşamazsın
Şöyle bir şey var örnk veriyim : diyelim veteriner hekimi olmak istiyorsun amaveterineliğe (5yıl lisans) puanın yetmiyorsa 2 yıllık veteriner teknisyenini yazıyorsun dgs diye bir sınav var tyt gibi ama kimya-biyo-fizik yok sadece türk.e(paragraf-cümlede anlam-sözel mantık) mat(tyt konusu- polinom-mantık yok) 2 yıllığı bitiridkten sonra dgs sınavına giriyorsun (onların puanı var) yeterse lisans veternerliğe girebiliyorsun ama / 2 yıl boyunca okduğun dersleri saydırırsan 3.sınıftan başlıyorsun-2. sınıftan / tercihim 2 yıllık önlisans aynı ünv. lisans bölümünden devam etmek. Özelde okursan önlisansı-lisansı zaten 4 yıl içinde mezun oluyorsun burs olayı filan var. Ben bu konuları çok iyi biliyorum çünkü dgs ile geçiş yaptım. Merak ettiğin olursa sorabilirsin.Doğrusunu söylesem ne dediğini anlayamadım