Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Gelecekteki Haliniz Sizi Ziyarete Gelse Ona Soracağınız İlk Soru

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Vay be 0lmemişmiyim diye sorardım herhalde hahdjdjd bir de arkadaşımla hayallerimizi gerçekleştirdik mi

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 154

Üzülerek söylüyorum ki, iktidarda kim var diye sorarım
benim de ilk soracağım soru bu olurdu sanırım 🥲
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Married At First Sight Reaction GIF by Lifetime

Zengin olduk mu ya da daha iyi olduk mu diye sorardım...
hepimizin endişeleri aynı hep :(

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Bu hiç aklıma gelmemişti düşününce bile kanım çekiliyor
istanbulda deprem olsa ben sağ çıkamam :/ burada her yer bina dolu evden çıksam dışarda yakalanırım inşallah deprem olmaz olsa en yüksek 3 filan olsun yukarısını hem maddi hem de manevi olarak kaldırmam :/

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 197

istanbulda deprem olsa ben sağ çıkamam :/ burada her yer bina dolu evden çıksam dışarda yakalanırım inşallah deprem olmaz olsa en yüksek 3 filan olsun yukarısını hem maddi hem de manevi olarak kaldırmam :/
istanbulun neresindesin başakşehire gidiyormuş insanlar zemini en sağlam yer orasıymış,10 yıl içinde 7.2-7.6 olacak diyorlar o yüzden sadece umarım en iyi şekilde atlatırız diyebilirim sadece
215F14B8-DF1E-4755-AF02-BA37DAA417CE.jpeg

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

umarım hep güvende olursun 💓
hepimiz güvende oluruz <3 teşekkür ederim

istanbulun neresindesin başakşehire gidiyormuş insanlar zemini en sağlam yer orasıymış,10 yıl içinde 7.2-7.6 olacak diyorlar o yüzden sadece umarım en iyi şekilde atlatırız diyebilirim sadece sadece
Ekli dosyayı görüntüle 1095
ayy bu haritiayı biliyorum :/ bu yüzden korkuyorum kırmızı yerdeyim :/ ev fiyatları da arttı :/ 17 yıl oldu taşınamıyorum :/

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Ne iş yapıyor olduğumu sorardım.Çünkü şu anda üniyi bitirince ne yapıcağımı bilmiyorum.Okuduğum bölümü de puanım yetiyor diye yazmıştım.Hayalim olan bir şey yoktu ki hala da yok.
puanım yetiyor diye yazmadım 3 yıl mezuna kaldım eğer hala daha puanın yetmiyorsa 2 yıllıktan dgs ile geçiş yapabilirsin

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

ayy umarım sağ salim atlatırsın ya da depremi hiç yaşamazsın 💕
ayy teşekkür edeirm hiçbirimiz bu kötü olayı yaşamıyalım<3

Doğrusunu söylesem ne dediğini anlayamadım
Şöyle bir şey var örnk veriyim : diyelim veteriner hekimi olmak istiyorsun amaveterineliğe (5yıl lisans) puanın yetmiyorsa 2 yıllık veteriner teknisyenini yazıyorsun dgs diye bir sınav var tyt gibi ama kimya-biyo-fizik yok sadece türk.e(paragraf-cümlede anlam-sözel mantık) mat(tyt konusu- polinom-mantık yok) 2 yıllığı bitiridkten sonra dgs sınavına giriyorsun (onların puanı var) yeterse lisans veternerliğe girebiliyorsun ama / 2 yıl boyunca okduğun dersleri saydırırsan 3.sınıftan başlıyorsun-2. sınıftan / tercihim 2 yıllık önlisans aynı ünv. lisans bölümünden devam etmek. Özelde okursan önlisansı-lisansı zaten 4 yıl içinde mezun oluyorsun burs olayı filan var. Ben bu konuları çok iyi biliyorum çünkü dgs ile geçiş yaptım. Merak ettiğin olursa sorabilirsin.

Moderatörün son düzenlenenleri: