Admin
Üst Yönetici
- Tepki
- 2
Merhaba arkadaşlar, Forumun Ağasını seçeceğiz.
Adaylar:
1- @kayısı
2- @Tubisss
3- @JkunTavşanDişleri
4- @forchrysalis
5- @Bloom🔥
Pazar akşamı saat 20.00 da biter. (Veya adaylar aralarında anlaşırlarsa erken bitirebiliriz)
Forum Ağası: Forum tarafından seçilen kişi. Seçilmeden MAX 1 AY tahta kalabilir. 1 ayı doldurduktan sonra eğer makamdan indirilemezse 1 AY daha devam eder. Makamdan indirilene kadar devam eder. (Oylama ile makamdan inebilir)
Kazanan kişiye:
Güncelleme:
2 farklı adaya OY verebilirsiniz
Adaylar:
1- @kayısı
Neden Ağa Olmalıyım? Çünkü Neden Olmasın? - Kayısı
Merhaba dostlarım, Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok gördünüz, yürüdüm çıktım! Kemal Sunal referansımızı da yaptığımıza göre konuya girelim: Biliyorsunuz ki durduk yere gittim ağalık seçimlerine aday oldum. O yüzden konuşma yapmam farz oldu ve...
netizenturkey.net
Köykur Parti̇si̇ Tubiş Ağa Olsun - Tubisss
Arkadaşlar bir Antepli olaraktan bu ağalık işlerini bizim taraf çok eyi yapar benden söylemesi.Mesela Antep'te çekilen Karagül dizisinde ben oynadım ağa olarak. Bu da seçim posterim özelliklerim yazıyor.🥱🤌 Bu arada Exo-L ler için konser bileti.🤗🤗🤌Nct içinde vericem. Bu arada Sunoo Kore'den...
netizenturkey.net
Neden Ağa Olmalıyım - Jkuntavşandişleri
Çok söze gerek yok. Bu seçim adaylar çok güçlü. Bu hamleyi yapmayacaktım ama başka şansım kalmadı. Bir rivayete göre Türkiye'de bu kartı kullananlar kesin olarak başarılı oluyormuş. Evet arkadaşlar o kart: Artık forumda dinciliğe başlama zamanı gelmiş. Eğer beni seçerseniz forum resmi dinini...
netizenturkey.net
5- @Bloom🔥
Vaadim Yok - Bloom🔥
Seçim propagandası yapmıcam Vaat vermicem Ne yapıyorsanız yapın ister bana ister başkasına verin hiiiiç problem değil Bitti Benim halim yok enerjimde yok @kayısı gayet iyi bir aday kazanmayı hak ediyor bence
netizenturkey.net
Pazar akşamı saat 20.00 da biter. (Veya adaylar aralarında anlaşırlarsa erken bitirebiliriz)
Forum Ağası: Forum tarafından seçilen kişi. Seçilmeden MAX 1 AY tahta kalabilir. 1 ayı doldurduktan sonra eğer makamdan indirilemezse 1 AY daha devam eder. Makamdan indirilene kadar devam eder. (Oylama ile makamdan inebilir)
Kazanan kişiye:
- 1 Rozet verilir. (Ağalık rozeti)
- Ekstra yetkiler verilir. (Daha sonra ayrıntılı yazarım)
- Forum üyelerinden 2 kişiye Rozet hediye edebilir. (1 tanesini kendine alabilir.)
Akşam PC den giremem diye şimdi başlattım.
Güncelleme:
2 farklı adaya OY verebilirsiniz