chewy
Rookie Idol
- Tepki
- 2,204
ㅇㅇ batırdım...
4 yılı aşkın süredir görüştüğüm bir adam vardı. 3 kez yakalandık, 6 ay önce ayrıldık ve benimleyken boşanma davasının ortasında idi.
Ama aniden karısı vasiyeti olmadan intihar etti, hafif bir depresyon geçirdiğini duydum.
Hem ben hem de o şok içindeyiz ve suçluluk duygusuyla mücadele ediyorum
Kendisi şuan ilkokul çocuğuna bakıyor ve ben işe gidemiyorum.
Evde ağlamaya devam ediyorum.
Senden ayrılamıyorum bile, sensiz yaşayacak özgüvenim de yok, ben de ölmek istiyorum, şimdi ne yapmalıyım?
-
-Çok zor olacağını düşünüyorum. Ne diyebilirim....ㅜㅜ
-Ha... çocuk annesini kaybetmiş...
-Aman Tanrım.......
-Lütfen ㄱㄴ Adam ile birleşin ve çocuğa iyi davranın ㅜㅜ
L Aklın yerinde mi? Annesi onun yüzünden intihar etti.
-Birleşin mi?
-Çocuk sonradan öğrenirse kadını öldürecek.
-Birleştirmek... gerçekten, en kötüsü.
-çılgın kaltak
-Çılgın saçmalık
-Bu da böyle. Bunları bir araya getirip çocuğunuza bir anne olarak daha iyi davranabilecekken neden küfrediyorsunuz?
-Neyle mücadele ediyorsun? Annesi ölen bir çocuk için daha zor olsa gerek... İlişki yaşadığın adamla övünsen de, ondan ayrılsan da başka bir düzgün adamla tanışırsın ve evlenirsin. Bu sen değilsin ama ailenden biri kesinlikle alacak.
L Siz de zor zamanlar geçiren kişinin daha fazla acı çekmesine neden olduğunuz için karma biriktirdiniz. Karma ailenize gidecek.
L Evet, sanırım bunu anlayacaksın, hahaha
L Hey... Ama bir ilişki sırasında birinin ailesini mahveden, birinin intihar etmesine neden olan birini teselli etmek doğru mu? Yanlış bir şey yaptığımı söylemek doğru mu? Kafe ne kadar özel olursa olsun üzerinin örtülmesi gerekiyormuş gibi görünüyor.
L Bu büyük bir olay, eğer sana gelmezse, karma çocuklarına d önecek.
-
Kafe dediği yer
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
. Koreliler anonim başlıkları adı altında hayat hikâyelerini paylaşıyor.