Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Gerçekleri Ortaya Çıkarıyorum

bu arada bu kavga gerçek olsaydı okuduklarınıza göre kim haklıydı

• ask ve augustine

• vankedisi ve betty

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ü

Üye silindi 189

eveeeet hepiniz burada gizli ekran görüntülerini yaymamı bekliyordunuz değil mi ama hayır öyle bir şey olmayacak çünkü evet bazılarınızın da tahmin attiği gibi kavgamız tamamen yalandan ibaretti.

uranyum forumun çok sessiz olduğunu söyleyince biz de gerçek olan grubumuzda küçük tatlı bi oyun sergileyelim dedik. her şey tamamen planlanmıştı. ortada kavga falan yok yani.

biz sahte kavgamızı ederken çok eğlendik ve biliyorum siz de okurken çok eğlendiniz o yüzden alınmaca falan yok tamam mı

bu arada bazılarınız ekran görüntülerini atın ifşa edin falan dediğinizi de kaçırmadım siz de az fena değilsiniz xnxnccxnz mxz

bir de bazılarınız hiç beklemediğim insanlar falan demişsiniz ki haklısınız çünlü bu oyunu forumun en tatlı insanlarıyla gerçekleştirdik

forumun en tatlı insanlarına bize heyecanlı ve bol kaoslu anlar yaşattıkları için teşekkür ederiz

starring: @Vankedisi🐈 @ask @Betty @augustine
special thanks to @fosforlucevriye

Moderatörün son düzenlenenleri:

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
eveeeet hepiniz burada gizli ekran görüntülerini yaymamı bekliyordunuz değil mi ama hayır öyle bir şey olmayacak çünkü evet bazılarınızın da tahmin attiği gibi kavgamız tamamen yalandan ibaretti.

uranyum forumun çok sessiz olduğunu söyleyince biz de gerçek olan grubumuzda küçük tatlı bi oyun sergileyelim dedik. her şey tamamen planlanmıştı. ortada kavga falan yok yani.

biz sahte kavgamızı ederken çok eğlendik ve biliyorum siz de okurken çok eğlendiniz o yüzden alınmaca falan yok tamam mı

bu arada bazılarınız ekran görüntülerini atın ifşa edin falan dediğinizi de kaçırmafım siz de az fena değilsiniz xnxnccxnz mxz

bir de bazılarınız hiç beklemediğim insanlar falan demişsiniz ki haklısınız çünlü nu oyunu forumun en tatlı insanlarıyla gerçekleştirdik

forumun en tatlı insanlarına bize heyecanlı ve bol kaoslu anlar yaşattıkları için teşekkür ederiz

starring: @Vankedisi🐈 @ask @Betty
special thanks to @fosforlucevriye
Ben cok eglendim valla

lilith_halşii

Rookie Idol
Tepki
965
Fan Signing GIF by TRT
Oley Wow GIF by TLC Turkiye

• Alev
Reactions: ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Ask çok iyi oynadı bu arada
Yerim yerim😙💞
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Mutsuz mutsuz temizlik yapıyordum bir baktım forumda bıçaklar çekilmiş vıyyy dedim ne oluyor hemen okumaya başladım ama hemen anlaşıldı ufff daha güzel vahşet kavga dövüş kaos istiyorum ben. Bir 3. Dünya savaşı kaosu çıksın herkes kılıçlarını kuşansın kanıtlar havada uçuşsun 😣
Ya nasil hemen anlasildi hepiniz gerildiniz yalan soylmyn😔

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Mutsuz mutsuz temizlik yapıyordum bir baktım forumda bıçaklar çekilmiş vıyyy dedim ne oluyor hemen okumaya başladım ama hemen anlaşıldı ufff daha güzel vahşet kavga dövüş kaos istiyorum ben. Bir 3. Dünya savaşı kaosu çıksın herkes kılıçlarını kuşansın kanıtlar havada uçuşsun 😣

Gecenin köründe ne temizliği yaf :oops:

• Alev
Reactions: ask