chewy
Rookie Idol
- Tepki
- 2,204
Riize üyesi Sohee
JoongAng-dong'da bir av barının IG'sindeydi.
(ç/n: erkeklerin kızlarla (yabancılara) çıkma teklif ettiği restoran/bar ortamlarında erkeklerin kızlarla buluşması için avlanma yerleri yapılır)
"Başlangıç noktamızda"
(ç/n: başlangıç noktası = sibaljeom, s*ktir = ssibaljeom ile kelime oyunu yapıyor)
Arkadaşı bunu Twitter'da paylaştı
1. Demek başladı
2. Bu gerçekten bir son...
3. Dürüst olmak gerekirse, okulda şiddet uygulamadıkları sürece insanlardan gıcır gıcır temiz bir geçmişe sahip olmalarını beklemiyorum.
4. Burada mesele şu ki yetişkinlerin avlanma yerlerine gitmesi yanlış değil, sadece idol olmak istiyorsa yine de sapasağlam.
5. Bana bir haydut olduğu izlenimini veriyorㅋㅋㅋ
6. Tabii ki itici... Çıkış öncesi fotoğrafları böyle davranan herhangi bir erkek idol itici olurdu
7. Bu, 1. fotoğrafta fotoğrafını çektiği av barı.
Kadınların hepsi dans ediyor ve erkekler "S*ktir, S**s" diye bağırıyordu...
8. O arkadaşı ona tuzak mı kuruyor? Bu gerçekten bir arkadaş mı?
9. Tam bir sapıkㅋㅋㅋㅋ Bir av barı ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Bu noktada onu bir kulüpte görmeyi tercih ederim ㅋㅋㅋ
10. Etrafında bir sürü açgözlü insan varmış gibi görünüyor.
Kaynak: Pannchoa
Ayrıca grup üyesi Wonbin'in de zorbalık iddiaları ortaya çıktı.
Karina'ya debut öncesi böyle iddialar öne sürülmüştü ancak kanıt yetersizdi diye hatırlıyorum. Ancak bu olayda kanıtları verenin arkadaşı olması... Sohee cidden iyi arkadaş edinmemis anlaşılan
24 saat bile dolmadan skandalların ortaya çıkması
JoongAng-dong'da bir av barının IG'sindeydi.
(ç/n: erkeklerin kızlarla (yabancılara) çıkma teklif ettiği restoran/bar ortamlarında erkeklerin kızlarla buluşması için avlanma yerleri yapılır)
"Başlangıç noktamızda"
(ç/n: başlangıç noktası = sibaljeom, s*ktir = ssibaljeom ile kelime oyunu yapıyor)
Arkadaşı bunu Twitter'da paylaştı
1. Demek başladı
2. Bu gerçekten bir son...
3. Dürüst olmak gerekirse, okulda şiddet uygulamadıkları sürece insanlardan gıcır gıcır temiz bir geçmişe sahip olmalarını beklemiyorum.
4. Burada mesele şu ki yetişkinlerin avlanma yerlerine gitmesi yanlış değil, sadece idol olmak istiyorsa yine de sapasağlam.
5. Bana bir haydut olduğu izlenimini veriyorㅋㅋㅋ
6. Tabii ki itici... Çıkış öncesi fotoğrafları böyle davranan herhangi bir erkek idol itici olurdu
7. Bu, 1. fotoğrafta fotoğrafını çektiği av barı.
Kadınların hepsi dans ediyor ve erkekler "S*ktir, S**s" diye bağırıyordu...
8. O arkadaşı ona tuzak mı kuruyor? Bu gerçekten bir arkadaş mı?
9. Tam bir sapıkㅋㅋㅋㅋ Bir av barı ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Bu noktada onu bir kulüpte görmeyi tercih ederim ㅋㅋㅋ
10. Etrafında bir sürü açgözlü insan varmış gibi görünüyor.
Kaynak: Pannchoa
Ayrıca grup üyesi Wonbin'in de zorbalık iddiaları ortaya çıktı.
Karina'ya debut öncesi böyle iddialar öne sürülmüştü ancak kanıt yetersizdi diye hatırlıyorum. Ancak bu olayda kanıtları verenin arkadaşı olması... Sohee cidden iyi arkadaş edinmemis anlaşılan
24 saat bile dolmadan skandalların ortaya çıkması