Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru Gördüğünüz En İlginç Rüya

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,925
Oooo roman olur bunlardan çok var çünkü ve uzunlar ama üşeniyorum yazmaya.Birde gördüğüm en ilginç rüyaları herkese anlatan biriyim anonimliğime birşey olmasın aman aman ortaokul arkadaşlarım beni bulursa varya depresyon sebebi.

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Bir rüyamda ben devdim. (Normalde minicik biriyim). Bir şeylerden kaçmaya çalışıyorduk arkadaşlarım ve ben. Ama bir tek ben devim. Arkadaşlarım arabayla kaçmaya çalışıyorlardı ben arabayı elime alıp koşuyordum daha hızlı kaçabilmek için. Sonra birden küçülüyordum. Birileri bize ateş ediyordu ben saklanıyordum. Gerisi yok.

Athena

Lilith
Fanbase Starter
Tepki
1,305
Ben arada çok qarip rüyalar görüyorum.anlatsam çok uzun olur ama birisi var her yıl kış vakti o rüyayi mutlaka görüyorum,ve bu yıl muhtemelen yine görücem.Ilk başlarda korkutuyordu ama şimdi alışdım,hatta rüyada yine mi aynı rüya fln diyordum en son

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Bir kadın benden yardım istiyordu bende yardıma gittim kadın bir şey yaptı bir baktım kaldırım taşı olmuşum😭😭(taş gibi olduğum doğruda kaldırım taşı??)işte insanlara saldırıyordum sonra biri saldırınca çığlık attım kardeşimin ödü koptu krkdldl bir de sınav sabahıydı çok stres yaptım ondandır

MuşluKuş

Trainee
Tepki
161
Kotu ruyayi anlatmamak gerek derler bizim buralarda o yuzden kotuleri anlatmiyorum
Kotuler olmadikca eglencesi olmuyor