Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru Hadi Ahlakınızı Ölçelim

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Ekipler açıkca uyarmışlar 30 dk zaman var ayrı ayrı kazmak bir saati alacak ben kesin birini seçerdim sevgim hangisine ağır basıyor ise ikisininde ölmesindense biri hayatta kalması daha mantıklı üstelik ikili arama olsa ikisine de 1 saate ulaşılacak oysa iki ekip birleşse birini yarım saatte diğerini de yarım saatte kurtarsa zaten aynı ikili arama yaptırmış gibi 1 saat sürüyor yani hakta yenmiyor küçük olan daha hızlı ölme ihtimali olduğu için önce yiğenin kurtarılması mantıklı olan üstelik o bana ölen kardeşimden emanet olacak kesin emin olmamak ile birlikte o daha önemli olur benim için ( umarım düzgün anlata bildim)

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Ekipler açıkca uyarmışlar 30 dk zaman var ayrı ayrı kazmak bir saati alacak ben kesin birini seçerdim sevgim hangisine ağır basıyor ise ikisininde ölmesindense biri hayatta kalması daha mantıklı üstelik ikili arama olsa ikisine de 1 saate ulaşılacak oysa iki ekip birleşse birini yarım saatte diğerini de yarım saatte kurtarsa zaten aynı ikili arama yaptırmış gibi 1 saat sürüyor yani hakta yenmiyor küçük olan daha hızlı ölme ihtimali olduğu için önce yiğenin kurtarılması mantıklı olan üstelik o bana ölen kardeşimden emanet olacak kesin emin olmamak ile birlikte o daha önemli olur benim için ( umarım düzgün anlata bildim)
cidden cok iyi anlatmissin hak verdim

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
ayrılan gruba birlesip beni de kar kutlesinin icine sokar mısınız derdim. biri olurse o acıyla ve vicdan azabıyla yasayamam
Sen ben olmalısın. Zaten böyle durumlarda ben de sıfır mücadele ruhu var, vicdan azabına, birini kaybetme acısına da katlanmak ölümden beter. Seçim ne olursa olsun o zamandan sonra hayat cehennem gibi olur bana.