Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Hala Skandalı Çıkmadığına Şaşırdığınız Idoller/Gruplar

Ü

Üye silindi 189

skandalı çıksa şaşıracağınız idoller adlı başlıktan esinlenerek açtığım başlığa hoş geldinizzz

hala skandalı çıkmadığına şaşırdığınız idoller ya da gruplar var mı? YA DA çıkmasını beklediğiniz şekilde skandalı çıkmayan idoller ya da gruplar var mı? ben başlıyorum

treasure: neredeyse her yg grubunun büyük ya da küçük skandalları oldu ama treause? fazla sakin görünüyorlar. ben özellikle ayrılan üyelerin arkasında birer neden olduğunu düşünüyorum.

nmixx: treasure ile aynı şekilde ayrılan üyenin arkasında başka bi neden olduğunu düşünüyorum ama bu durum nmixx için daha keskin gibi çünkü jinni idol hayatından yakınıp gruptan çıktıktan sonra idol olarak geri döndü? şüpheli

bts: hala tek bir ŞİRKET TARAFINDAN ONAYLANMIŞ ilişki haberlerinin çıkmamış olması oldukça garip.

skz bangchan: açtığı liveda siz benim "babygirl"lerim iseniz bu beni ne yapıyor? "daddy" demesi ve sürekli belaltı şakalar yapması? bakın belaltı şakaları en çok ben severim ama sırf fan service yapmak için yaş ortalaması mx 15 olan reşit olmayan kız çocuklarıyla böyle konuşmak ne kadar doğru? ve daha da önemlisi neden kimse bu konu hakkında konuşmuyor?

bts jin: sicili çok temiz

le sserafim kazuha yunjin: sektörü değiştirmek istiyorum söylemlerinin ardından fuhuş destekçisi adamın partisine gitmeleri ve kimsenin bu konu hakkında hiçbir şey dememesi?

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Bts Rm, skz chan ve minho, nmixx'de de niyeyse bir skandal çıkacakmış gibi ama zorbalık değil bence. Çoğu idolün skandalı çıktığı için aklıma bir şey gelmiyor sdhfljkasjdfşlksadfj zaten şurada birkaç grup tanıyorum

Bu arada sırf nmixx'in üyelerine güvenemediğim için grubu stanleyemiyorum ya yoksa şarkıları dansları vokallerini çok beğeniyorum
hyeawon? davranış skandalı çıkabilir gibi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Baemon üyelerinden birinin skandali cikcakmis gibi hissediyomm 😬😬
ahyeon n word söylemişti de pek duyulmadı

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
treasure: neredeyse her yg grubunun büyük ya da küçük skandalları oldu ama treause? fazla sakin görünüyorlar. ben özellikle ayrılan üyelerin arkasında birer neden olduğunu düşünüyorum.
var aslında ufak tefek skandalları haruto bir sasaengin yaydığı fotoğraf yüzünden bp antisi falan ilan edilmişti çıkış öncesinde, bir de sasaeng fanları ile gizli bir hesaptan iletişim kurduğu hakkında haber vardı o zamanlar baya gruptan atılsın vs. diye üstüne gidilmiş ama sonra yalan olduğu ortaya çıkmış ikisinin de. ayrılan üyelerden yedam'ın sigara içtiği ortaya çıkmıştı -ayrılmadan önce- ama bu bir skandal değil bence, mashiho'nun ayrılığı ise sağlıkla ilgili olduğu için arkasından kötü bir şey çıkacağını sanmıyorum