Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hande Erçel Ve Hakan Sabancı

Hanlı

Trainee
Katılım
4 Haz 2023
Mesajlar
15
Tepki
47
Puan
6
Hande erçel ve Hakan Sabancı bir süredir beraberler. Hakan bu ilişkide diğer ilişkilerinden farklı davranıyor . Ve bu durum sosyal medyanin dilinde . Farklı dediğimiz de mesela Hande ile kameralara demeç ve ya poz veriyor. Hande ve kardeşi ile fotoğraf çekiniyor ve bu fotoğraf sosyal medya da paylaşılıyor vs.
İnsanlık için küçük ,Sabancı kişisi için büyük şeyler bunlar biliyorsunuz ki. Bu nedenle pek çok kişi bu ikilinin evleneceğini düşünüyor.
İkiliden son gelen fotoğraf 👇
Siz bu çift hakkında ne düşünüyorsunuz
 
Konu Sahibi
Hanlı

Hanlı

Trainee
Katılım
4 Haz 2023
Mesajlar
15
Tepki
47
Puan
6
Yaw Hande Kerem ile sevgili değil miydi ben baya geriden geliyorum sanırım. Ldldldld😦😦
Oooo onlar ayrıldı sonra bir ara tekrar birlikte yakalandılar fanları barıştı sandı sonra Sabancı çıktı falan filan. Ama bence Hande ile en çok yakışan keremdi beee
 
Konu Sahibi
Hanlı

Hanlı

Trainee
Katılım
4 Haz 2023
Mesajlar
15
Tepki
47
Puan
6
Bilme

Bilmediğimden soruyorum hakan sabancı tam olarak kim ve ilişki mevzuları ne?
Sabancı ailesi zengin bir aile. Ve Hakan da o ailenin şımarık erkek oğullarından. Hani dizilerde olur ya, zengin şımarık erkekler sürekli başka kızlarla çıkıp dururlar. Öyle bir şey düşünebilirsin. Hakan Sabancı da çıktığı kızlarla kameralara yakalanmamaya özen gösteren, ve bence birlikte olduğu kadına zerre saygısı olmayan birisi. Hande erçel ile sevgili olmaları bayağı şaşkınlıkla karşılanmıştı. Hatta söylenenlere göre hande ilişkiye başlamadan önce"ben öyle kameralardan falan kaçamam, benim yanımda durmayacaksan bu ilişki olmaz "falan demiş ve görünen o ki kabul edilmiş. Hakanı nikah masasına kim oturtur acaba geyikleri dönerdi sosyal medyada. O kadın Hande olabilir deniyor şimdi .
 

Zzz

Always act like you are wearing an invisible crown
Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
184
Tepki
1,125
Puan
78
Ben evleneceklerini sanmıyorum. Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez ama iki isim de sürekli yeni ilişkilerle gündeme gelen kişiler, bu ilişkinin de çok süreceğini sanmıyorum. Hepsinden geçtim bence Arzu Sabancı'nın onaylayacağı bir gelin değil Hande.
Geçen düğüne katılmışlardı ve Hakan'ın annesiyle bayağı samimilerdi o yüzden evliliğe kesin gözüyle bakıyorlar.
 
Üst