Ü
Üye silindi 965
merhaba arkadaslar bir problemim var akıl danısmak istiyorum. yksye hazırlanıyorum hazır yaklasmısken kariyer planlamalarımı da dusunuyorum ama sorun su ki belli bir hedef belirleyemiyorum neye ilgim oldugunu kestiremiyorum ya da cidden yok çünkü bir meslegi arastırdıkca eksiler de dikkatimi cekiyor günün sonunda mesleğimi icra ederken maasın ön planda oldugunu fark ettim belli bir idealim yok durust olmak gerekirse mesleğin amacı hakkında. işte insanları tedavi etmek icin doktor olayım gülüşlerini güzellestirmek icin diş hekimi olayım falan. meslekleri kucumsedigim yok sadece elde edecegim meslegin benim icin sadece para kaynagı olacagını dusunuyorum bu sebeple de hedefim surekli surekli degisiyor bölümleri arastırdıkca hepsinden soguyorum cunku her meslegin buyuk kucuk eksiklikleri var kendimi doktor olarak gorurken aynı caba ve azmı sarf edip muhendis olsaydım diyorum. ya da muhendis halimi dusunup doktor olsaydım ne kadar guzel olurdu gibi dusunceler. tek hedefim itibari yuksek muhendislik ya da tıp degil yanlıs anlasılmasın ama ben cıdden ilgimi ceken bir bölüm bulamıyorum. ne onerirsiniz?