Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hangi Mesleği Yapamazdınız?

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,143
Tepki
4,082
Puan
283
Çoğunlukla sevdiğimiz meslekleri , hayalimiz olanları konuştuk şimdi de sevmediğiniz mesleği veya hayatta yapamam dediğiniz meslekler var mı?
Benimkiler:
Çocuk bakıcılığı, bunu yapamazdım . Sevmememin sebebi işin zorluğu vs değil sürekli olarak yapmak. Bebekleri ve çocukları çok sevsem de bunlara bakmak , ilgilenmek zor işler ve bunu sürekli yaparsam kafayı yerim.
Sınıf öğretmeni , çocuklara okuma yazma öğretmek çok zor ve hem ebeveyn için hem de öğretmen için çok yorucu. Çocuk için birçok şey öğretmeniyle başlıyor o yüzden üstlerine büyük sorumluluklar düşüyor ve ben o sorumluluğu pek kaldıramazdım.
Hemşire, ülkemizde maalesef ki sağlıkçıların gördüğü muamele hiç hoş değil. Ellerinden geleni yapsalar da hasta yakınları tarafından kötü muameleler görüyorlar. Bir de ben hastaların dırdırlarıyla uğraşamazdım .
Çiftçi olmayı istemem. Zaten bu işin yeterince birçok rezilliğiyle yaşadım . İnsanın burnundan getiriyor. Ki şuan ki ekonomi ile de çiftçilik, tarım, hayvancılık ölü gibi bir şey. Toplayıp 10 liraya zor satarsın ama tezgahta 30 liradan aşağı olmaz. Gelir giderleri karşılamıyor. Giden uykun, gençliğin, sağlığın oluyor. Biz burda bu lafı çok kullanıyoruz. "Ömür biter bu iş bitmez". Her tarlaya geldiğimde nefret ederek söylüyorum.
 

ponywinx

Judith🩷
VIP Visual Queen
Katılım
15 Eyl 2023
Mesajlar
1,534
Tepki
2,865
Puan
143
Tıp, birinin yanlışlıkla eline bişey batırsam o acıdan geberiyorum.
sayısal okusam ben tıp okurdum ama okumadığım için maalesef ama dermatolog olurdum en fazla öyle kalp cerrahı göz doktoru falan olamazdım aynı senin gibi karşımdakinin canını yakmaya çok korkarım asla canını yakmak istemem ben de
 

ponywinx

Judith🩷
VIP Visual Queen
Katılım
15 Eyl 2023
Mesajlar
1,534
Tepki
2,865
Puan
143
Dermatolojide öyle bakteriyel enfeksiyonlar var ki alıp bakamıyorsun. Adamın birinin bakteriyel enfeksiyondan bacağının derisi yok olmaya başlamıştı, kırmızı eti görünüyordu bildiğin. Çok ilginç vakalar var onda da.
ayy gerçekten o anı hayal ettim de gerçekten bakamazdım yapamazdım yok yok cidden bana göre de değilmiş bu meslek
 

Benzer konular

Üst