Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hangi Süper Güce Sahip Olmak İsterdiniz?

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Tepki
1,429
Gecmise ve gelecege gitmek
Sonsuz yasam
Zihin okuma
Görünmez olma
İstediğim yemek ve kıyafetlerin önüme gelmesi
Hayvanlarla konuşma
Eşyaları hareket ettirme
Isinlanma
Yani dudu peri gibi full paket olmak isterdim 😂

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
Zamanda yolculuk kesinlikle çok ilgimi çeken bir şey. Zamanla ilgili bulduğum belgeselleri falan da izledim çok aşırı hoşuma gidiyor

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Asla zihin okumak istemezdim. Ne kadar bazı insanların aklından geçenleri merak etsem de hani cahillik mutluluktur diye bir laf vardır ya. O hesap. Her insan öyle ya da böyle aklından kötü düşünceler geçebilir. Herkesin zihnini okuyor olsaydık kimseye güvenemezdik
ve yalnız kalırdık. Biraz komik olacak ama basit bir örnek: edward bile zihnini okuyabildiği ve gayet güzel olan kadınlar varken gidip zihnini okuyamadığı bella'ya aşık olmuştu 😅

Ben ışınlanmak isterdim ya. Hep istediğim şey.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Zamanı bükmek, böylece zaman yolculuğu yapabilir ve geçmiş ile gelecek arasında mekik dokurdum. Asla istemeyeceğim güç ise zihin okumak. Hem mahremiyetten dolayı etik anlayışıma ters, hem de kendi hakkımdaki her olumsuz düşünceyi kaldırabilecek ve takmayacak kadar cool biri değilim.

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
Asla zihin okumak istemezdim. Ne kadar bazı insanların aklından geçenleri merak etsem de hani cahillik mutluluktur diye bir laf vardır ya. O hesap.
Bu konuda sen eşittir ben. Gerçekten bazı şeyleri öğrenmek hiç mi hiç istemem

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Asla zihin okumak istemezdim. Ne kadar bazı insanların aklından geçenleri merak etsem de hani cahillik mutluluktur diye bir laf vardır ya. O hesap. Her insan öyle ya da böyle aklından kötü düşünceler geçebilir. Herkesin zihnini okuyor olsaydık kimseye güvenemezdik
ve yalnız kalırdık. Biraz komik olacak ama basit bir örnek: edward bile zihnini okuyabildiği ve gayet güzel olan kadınlar varken gidip zihnini okuyamadığı bella'ya aşık olmuştu 😅

Ben ışınlanmak isterdim ya. Hep istediğim şey.
Ama bebeklerin aklını okumak isterdim ya. Hani konuşamıyorlar ya bir şeyler yapıyorlar mesela biz kendimizce yorumluyoruz ama aslında ne düşünüyor mesela o hareketi yaparken. En azından yeğenlerimin zihnini okumak isterdim. Hani şey olabilir belki 2 yaşa kadar sadece yakın akraba olan (evlat ve yeğen) bebek zihnini okuma özel gücü 😁

Reidia

Mor Sümbül
Rookie Idol
Tepki
546
İnsanların benimle ilgili olan görüşlerini bilmek isterdim ve hayvanları anlamayı.

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Ben birşeyleri kopyasını yaratmak ya da çoğaltmak istederdim bu sayede doları ve Euro yu çoğaltıp piyasada ki değerini düşürücem hem zengin olucam hemde ülke ekonomisine katkıda bulunucam

Jaesexual

Trainee
Tepki
286
Zaman yolculuğu ve bazı olayların kontrolü, olayları değiştirmek falan

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Zihin okuma ve zihin kontrolü böyle fantastik filmlerde en çok zihin kontrolü yapan kişiler havalı gelirdi gözüme birde ilizyon genç elitler kitabında başrolün ilizyon gücü vardı ve kadını en dipten en tepeye taşıdı vallahi akıllıda kadındı 😂

layley

Trainee
Tepki
440
Küçükken uçmak derdim ama pek bir faydası olmayacağını anlayınca görünmezlik daha cazip gelmeye başladı