Ü
Üye silindi 189
bugün gerçekleşen hanteo müzik ödüllerinde birçok skandallı olay yaşandı, hazırsanız anlatmaya başlıyorum.
1) güvenlik önlemleri alınmadığı için idolleri görmek isteyen fanlar birbirlerini ittirdiler ve tam bir kaos ortamı oluştu öyle ki idoller bile endileşelendi. bakınız aespa ve ateez:
hatta olaya mingi el atmak zorunda kaldı:
2) tüm alanda iğrenç bir koku vardı ve denilene göre bir fan altına kaka yapmış. bazıları da pantolununu indirip kakasını yere yaptığını söylüyor bu yüzden kaka diğer insanların ayakkabılarına ve k>yafetlerine falan da bulaşmış ve tüm alan iğrenç kokmaya başlamış. bazıları da başka birinin de altına işediğini söylüyor. bazıları da (evet bitmedi) kullanılmış prezervatif gördüklerini iddia ediyor.
iddiaya göre kaka yapan ve altına işeyen fanların açıklamaları
koku o kadar kötüymüş ki idoller bile fark etmiş
söylenene göre kaka yapan şahıs kakası kıyafetlerine bulaşan insanlardan ona ulaşmasını istemiş, kıyafetleri için para gönderecekmiş
şahsın tweet'i:
biraz iğrenç bir gönderi oldu özür dilerim her neyse işte günün favori meme'leri:
bir enha fanı:
kahkaha attım:
bir bp fanı:
aylar sonra açtığım ilk başlığın bu olması...
offffff kafayı yedim gzjzvnzbxmxbmx
1) güvenlik önlemleri alınmadığı için idolleri görmek isteyen fanlar birbirlerini ittirdiler ve tam bir kaos ortamı oluştu öyle ki idoller bile endileşelendi. bakınız aespa ve ateez:
hatta olaya mingi el atmak zorunda kaldı:
2) tüm alanda iğrenç bir koku vardı ve denilene göre bir fan altına kaka yapmış. bazıları da pantolununu indirip kakasını yere yaptığını söylüyor bu yüzden kaka diğer insanların ayakkabılarına ve k>yafetlerine falan da bulaşmış ve tüm alan iğrenç kokmaya başlamış. bazıları da başka birinin de altına işediğini söylüyor. bazıları da (evet bitmedi) kullanılmış prezervatif gördüklerini iddia ediyor.
iddiaya göre kaka yapan ve altına işeyen fanların açıklamaları
koku o kadar kötüymüş ki idoller bile fark etmiş
söylenene göre kaka yapan şahıs kakası kıyafetlerine bulaşan insanlardan ona ulaşmasını istemiş, kıyafetleri için para gönderecekmiş
şahsın tweet'i:
biraz iğrenç bir gönderi oldu özür dilerim her neyse işte günün favori meme'leri:
bir enha fanı:
kahkaha attım:
bir bp fanı:
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
aylar sonra açtığım ilk başlığın bu olması...
offffff kafayı yedim gzjzvnzbxmxbmx
Moderatörün son düzenlenenleri: