Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lütfen yardımcı olun işim vardı dönemedim , buradaki hesabı diğer hesabı silmek için açtım diğer hesaba giremiyorum yorum yapamıyorum, diğer hesap netizen Türkiye.
Anladım bunları dediğini bilmiyordum ne gibi bir sıkıntı acaba? Yine de kullanıcılara bununla alakalı açıklama yapılmalı bence. Yoksa da hesaplarının durmasını istemiyorlar haliyle de sildirmek istiyorlar.
Tam emin değilim bunu direkt uranyumdan duymamıştım başka bir yazmıştı önceden bakarken görmüştüm ama yanlışta hatırlıyor olabilirim o yüzden o gelip açıklarsa daha iyi olabilir ben yanlış biliyor olabilirim.
Evet Lisa hesabını acil kapatmazsa taş,sopa kovalayacakmıs kendisini @ponçik lisa Bir şey soracağım sitede o Lisa ile alakalı haberdeki tartışmadan dolayı mı bu kadar ısrar ediyorsun? Orada da "Pekâlâ hesabımı kapatacağım." diyordun ya.
Evet girdiğim zaman okumakla yetinemiyorum malesef, ilkten hoşuma gidiyordu fakat Lisa yla ilgili konularda kendime hakim olamıyorum sürekli tartışmaya giriyorum ve bu beni çok ruhsal olarak yıprattı keşke hiç açmasaydım olan oldu o yüzden kapatıp kendi kabuğuma çekilmek istiyorum mental olarak yoruldum zaten gerçek hayatım yeterince sitresli.
Burası beni yıprattı baya arkadaşada yazdım sürekli kendimi birileriyle kavga halinde buluyorum ilkten sadece postları okuyordum sonra tartışmalara girer oldum bu konuda kendime hakim olamıyorum malesef ve buranın beni ruhsal olarak yıprattığını anladım kusura bakmayın biraz fevri gene size sürekli yazdım , gerçek hayat yeterince sitresli, dediğim gibi Lisa ile ilgili konularda kendime hakim olamıyorum o yüzden siteye girmemeye çalışıyorum biliyorum ki cevap yazmadan duramicam, kapatıp artık kendi kabuğuma çekilmek piskolojik olarak iyi olmak en büyük isteğim şuan.
Tamamen iş beyinde bitirmek. Kendimden biliyorum bu durumu ama artık kendime sınır koyabiliyorum.
Hem çok fazla site engelleyici var böylelikle istese bile giremez.
Çok teşekkür cevap için ilgi için burayı zaten netizen Türkiye için açtım silmek için bilmiyordum ayrı yönetici olduğunu , oraya yazamıyorum buradan ulaşabilirim diye denemek istedim sanırım banlandım oradan tartışmalardan dolayı, tamamen silmek en iyisi benim için biliyorumki ben takıntılı olduğum için girerim dayanamam yazarım okusam bile beni etki ediyor artık kötü anlamda.kusura bakmayın zamanınızı aldım bir istediğim var şuan burayı silmek istemiyorum ilk netizen Türkiye'yi silmek istiyorum sonra burası zaten onun için açtım burayı şimdi admini buldum yazdım teşekkürler ,şimdilik burası kalırsa iyi olur teşekkürler.