Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olİlk izlediğim zamanlar test yapmıştım ve Ravenclaw çıkmıştımEkli dosyayı görüntüle 632
ben slytherin ravenclaw karışımı sanırım hangisi olduğuma tam karar veremedim
uf çok iyiHer test sonucu Slytherin çıkıyorum. Odamın kapısına da devasa bayrağını astım zaten tam karşı odada da kardeşimin Gryffindor bayrağı asılı şslafkaşsldgks
Düello yapıyormusunuz? DnkdkfkfHer test sonucu Slytherin çıkıyorum. Odamın kapısına da devasa bayrağını astım zaten tam karşı odada da kardeşimin Gryffindor bayrağı asılı şslafkaşsldgks
nE kavga etmeyen kardeş mi olur ya muasır medeniyetler seviyesinde misinizHayatım boyunca hiç kavga etmedim onunla, o da benimle. Bu yüzden düello yerine oturup birbirimize yemek ısmarlıyoruz andjsndjwsj
Ne hiç kavga etmediniz mi vay demek kavga etmeden de kardeş olunabiliyormuş çok garipHayatım boyunca hiç kavga etmedim onunla, o da benimle. Bu yüzden düello yerine oturup birbirimize yemek ısmarlıyoruz andjsndjwsj
Bence Draco son iki filmde çok iyiydi özellikle siyah takım elbiseyle ayrı bi havası vardı ama ilk filmlerde hiç sevmezdimDraco için Slytherin.Her zaman kötü karakterlere aşık olduğum gibi Harry Potter da da Draco'ya aşık olmuştum.
snapei seviyo musunyıllardır testler yapıyorum hep aynı çıkıyor bir tek bi test vardı onda yüzde 30 slytherin çıkmıştım ama karakterime de en çok uyan gryffindor bu arada potterhead varsa gelsin evlenelim çünkü ben öyleyiiiiiiiiiiiiiim
hayırsnapei seviyo musun
bak yine öyle bi yazdın ki ensemde hissettim dgkenghsegheughu3ngjdngmdfngjersnapei seviyo musun
ya ÖFŞSÖGŞSÖFŞSÖFŞSÖhayır
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bak yine öyle bi yazdın ki ensemde hissettim dgkenghsegheughu3ngjdngmdfngjer
sevmiyorum işte ilk kitapları okudum sonra filmlerde de sevmedim takdir ediyorum ama noooooooo kaba insanları sevmemya ÖFŞSÖGŞSÖFŞSÖFŞSÖ
NE DEMEK HAYIR NE DEMEK NASIL SEVMEZSİN YA snape
pekisevmiyorum işte ilk kitapları okudum sonra filmlerde de sevmedim takdir ediyorum ama noooooooo kaba insanları sevmem
hdgfhdsgfhsdgfsdyfgywegfy özür dilerim
önemli değil… sevilmemesine alıştımhdgfhdsgfhsdgfsdyfgywegfy özür dilerim
Snape'i Lily'nin başında ağlarken gördüğümde sevmeye başlamıştım.. 15 yaşındaki halimle ağlaya ağlaya izlediğim o sahneden sonra 18 yaşında sınava 1 ay kala kitabı okurken yine hüngür hüngür ağlıyor olmam aklımdan çıkmıyor. SJGKDLGKLsevmiyorum işte ilk kitapları okudum sonra filmlerde de sevmedim takdir ediyorum ama noooooooo kaba insanları sevmem