Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hogwarts Binanız Hangisi?

sukuna

Aktif Üye
Üye
Tepki
178
6643CD42-D696-4E36-A646-8F482017E0BC.jpeg

ben slytherin ravenclaw karışımı sanırım hangisi olduğuma tam karar veremedim

BobaTea

Aktif Üye
Üye
Tepki
120
Hmm benden olsa olsa ravenclaw olur gerçi o da tam uyuyor gibi hissetmiyorum. Slytherin derdim ama asla hırslı birisi değilim. Hufflepuff diyemiyorum çünkü insan sevmiyorum çok kfkfkck Gryffindorları boğazlardım herhalde aynı yurtta kalmam gerekse fazla gürültülüler

Tepki
39
Çok iyi hatırlıyorum Pottermore hala oyun sitesiyken 7 ayrı hesap açıp saatlerce test çözmekle uğraşıp hepsinde Slytherin çıkmıştım, iyi ana karakterlerin başka binadan olması sebebiyle ısınamamıştım ama şu an 🐍🐍🐍🐍🐍

Prenses Ciklet

Aktif Üye
Üye
Tepki
153
Wizarding World yani orijinalinden yaptığım testte ravenclaw çıktım. Diğer sitelerde de aynı şekilde. Kesinim.

angel

Üye
Üye
Tepki
61
Draco için Slytherin.Her zaman kötü karakterlere aşık olduğum gibi Harry Potter da da Draco'ya aşık olmuştum.

amaterasu

Üye
Üye
Tepki
26
Ne zaman test yapsam Hufflepuff çıkıyorum, o yüzden severek kabul ediyorum hatta Harry Potter'ın yeni çıkan oyununu alıp oynayabilirsem orda da Hufflepuff olacağım :love:

bbequitedontcry

Üye
Üye
Tepki
80
yıllar önce test yapmıştım birkaç kere ravenclaw çıkmıştı ama ben slytherin seviyorum

Arven

Üye
Üye
Tepki
81
Ravenclaw çıktı şimdi yıllar öncede yapmıştım ama ne çıkmıştı hatırlamıyorum ama genel olarak sanırım zaten öyleyim Slyt gibi kurnaz,Huff gibi uysal ve Grf gibi cesur değilim bu yüzden düşününce bile bence Ravenclaw bana en uygun olan 💙💙💙
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Draco için Slytherin.Her zaman kötü karakterlere aşık olduğum gibi Harry Potter da da Draco'ya aşık olmuştum.
Bence Draco son iki filmde çok iyiydi özellikle siyah takım elbiseyle ayrı bi havası vardı ama ilk filmlerde hiç sevmezdim

digustingshaat

Aktif Üye
Üye
Tepki
197
yıllardır testler yapıyorum hep aynı çıkıyor bir tek bi test vardı onda yüzde 30 slytherin çıkmıştım ama karakterime de en çok uyan gryffindor bu arada potterhead varsa gelsin evlenelim çünkü ben öyleyiiiiiiiiiiiiiim

Konu Sahibi
sukuna

sukuna

Aktif Üye
Üye
Tepki
178
yıllardır testler yapıyorum hep aynı çıkıyor bir tek bi test vardı onda yüzde 30 slytherin çıkmıştım ama karakterime de en çok uyan gryffindor bu arada potterhead varsa gelsin evlenelim çünkü ben öyleyiiiiiiiiiiiiiim
snapei seviyo musun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap