- Tepki
- 178
ben slytherin ravenclaw karışımı sanırım hangisi olduğuma tam karar veremedim
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olİlk izlediğim zamanlar test yapmıştım ve Ravenclaw çıkmıştımEkli dosyayı görüntüle 632
ben slytherin ravenclaw karışımı sanırım hangisi olduğuma tam karar veremedim
uf çok iyiHer test sonucu Slytherin çıkıyorum. Odamın kapısına da devasa bayrağını astım zaten tam karşı odada da kardeşimin Gryffindor bayrağı asılı şslafkaşsldgks
Düello yapıyormusunuz? DnkdkfkfHer test sonucu Slytherin çıkıyorum. Odamın kapısına da devasa bayrağını astım zaten tam karşı odada da kardeşimin Gryffindor bayrağı asılı şslafkaşsldgks
Hayatım boyunca hiç kavga etmedim onunla, o da benimle. Bu yüzden düello yerine oturup birbirimize yemek ısmarlıyoruz andjsndjwsjDüello yapıyormusunuz? Dnkdkfkf![]()
nE kavga etmeyen kardeş mi olur ya muasır medeniyetler seviyesinde misinizHayatım boyunca hiç kavga etmedim onunla, o da benimle. Bu yüzden düello yerine oturup birbirimize yemek ısmarlıyoruz andjsndjwsj
Ansksndakdnsksj gerçekten hiç etmedik. Birimiz kız birimiz erkek halbukinE kavga etmeyen kardeş mi olur ya muasır medeniyetler seviyesinde misiniz
Ne hiç kavga etmediniz miHayatım boyunca hiç kavga etmedim onunla, o da benimle. Bu yüzden düello yerine oturup birbirimize yemek ısmarlıyoruz andjsndjwsj
Olunuyo olunuyo ahsjansjshsNe hiç kavga etmediniz mivay demek kavga etmeden de kardeş olunabiliyormuş
çok garip
Bence Draco son iki filmde çok iyiydi özellikle siyah takım elbiseyle ayrı bi havası vardı ama ilk filmlerde hiç sevmezdimDraco için Slytherin.Her zaman kötü karakterlere aşık olduğum gibi Harry Potter da da Draco'ya aşık olmuştum.
snapei seviyo musunyıllardır testler yapıyorum hep aynı çıkıyor bir tek bi test vardı onda yüzde 30 slytherin çıkmıştım ama karakterime de en çok uyan gryffindor bu arada potterhead varsa gelsin evlenelim çünkü ben öyleyiiiiiiiiiiiiiim