Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Holland: "Kore Müzik Sektörü Krizde!"

JeyKey

Rookie Idol
Katılım
16 Mar 2024
Mesajlar
319
Tepki
658
Puan
16
Cümleten annyeonghaseyo🌷
Solo şarkıcı HOLLAND kore müzik sektörüyle ilgili sert eleştiriler yaptı.HOLLAND,sektörün tamamen idoller üzerine kurulu olduğunu ve bu durumun diğer müzik türlerindeki sanatçıların marjinalleşmesine yol açtığını savundu.

HOLLAND: "Kore müzik sektörü ve solo sanatçılar kriz içinde ve dönüşüm halinde.Bu doğal bir durum olsa da,bu sektörde çalışan biri olarak üzücü buluyorum."

HOLLAND,birçok R&B,Caz ve elektronik müzik sanatçısının ya geçimini sağlamak için K-pop sanatçılarına şarkı sattığını ya da kendi müziğine yatırım yapabilmek için başka işler bulduğunu açıkladı.Kendisinin de aynı şeyi yaptığını ve birçok sanatçıların kendi müziğini yapmaktan vazgeçtiğini söyledi.
HOLLAND ayrıca kpop ajanslarının idollerin gelişmesine nadiren izin verdiğini ve bunun yerine trendleri takip etmeye odaklandığını savundu.
Bu trendlerin "Yurtdışındaki popüler müziği kopyalamak" ve "hayranlarla sahte romantik ilişkilere benzer duygular yaratarak para kazanmaya odaklanmak" gibi unsurları içerdiğini söyledi.
Screenshot_20240417-230610_Chrome.jpg
 
Üst