Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İç Dökme (Kpss)

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
515
Tepki
1,886
Puan
90
Forum bayaaa sessiz ama ben yine de konu açmak istedim.

Eveeet. Kpss geldi çattı. Ve bilin bakalım kim doğru düzgün çalışmadı? Ben. Durum güncellemelerime bakanlar çok çalıştığımı zannedebilir ama sadece ders çalıştığım zamanlarda durum güncellediğim için öyle gözüktü biraz.😅 Her zamanki gibi tarihle başladım ve yine her zamanki gibi tarihi 1 senede bitiremediğim için diğer derslere zaman kalmadı ve genel tekrar videoları ile geçiştirdim. Düzenli ders çalışmadığım için böyle oldu. Her ayın başında bir gaz aldım iyi çalıştım sonra boşlamaya başladım falan. Sonuç olarak konular yetişmedi. Yarınki sınavda tek umudum 70 puanı geçmek. Çünkü 10 parmak klavye kullanabiliyorum ve katipliğe başvuru yapabilmem için 70 i geçmem gerekiyor. İnşallah bu sefer geçerim. Gerçi uzun süredir klavyede yazı da yazmadığım için körelmişimdir ama pratik yaparak eski halime geri dönerim diye tahmin ediyorum. (Pratiğimi burada yapacağım. Sınavdan sonra burada konular açmaya başlayacağım. 😁) hele bir 70 i geçeyim de klavyeyi her türlü hallederim diye düşünüyorum.
Bu sene dershaneye gitmediğime pişman oldum. Geç aklım başıma geldi. Artık yapacak bir şey yok. Bundan sonrası nasip.

Ben de durumlar böyle. Burada hala foruma giren ve yarın kpssye girecek olanlar varsa herkese başarılar diliyorum. İnşallah hepimizin sınavı çok güzel geçer ve gönlümüzdeki puanları alıp o puanlarla da atanırız. ❤❤
 
Üst