- Tepki
- 1,834
Bu gün bir toplantımız vardı. Toplantı öncesi hazırlanırken büyük ihtimalle yolda görseniz "ay ne tonton bir dede kesin bütün gün torunlarını sevip onlara masal anlatıyordur" diyeceğiniz 60 lı bilemedin 70li yaşlarında olan ve benim yaşımdan daha uzun süredir bu sektörde çalıştığını düşündüğüm toplantı yapılacak olan şirketin genel başkanlarından birisi yanıma geldi. En hoş tabiriyle beni jakuziye davet etti. Şok oldum hiçbir şey diyemedim koşarak gittim oradan toplantının başlamasına 10 dakika vardı ve ben dosyalarımı kontrol etmem gereken zamanı bir tuvalet kabininde yaşadığım olayı idrak etmeye çalışırken kusarak geçirdim. Ama toplantıya girdim çünkü iğrenç sözlerinin beni etkilemediğini göstermek istedim. Toplantıda kısa diyebileceğimiz bir türden elbise giymiş olan bir çalışma arkadaşım sunum yaptı. Kadına hayatında ilk defa popo görüyormuşçasına görürseniz yüzünüzü ekşiteceğiniz bir yüz ifadesiyle baktı bir saat boyunca. Toplantı sonrasıda sanki ahlaka terbiyeye çok önem veren çok dindar bir yaşlı edasıyla kadının arkasından ahlaksız,niyeti bozuk yollu gibi ifadeler kullandı. Bu aralar anlatamayacağım sebeplerden dolayı zaten tükenmiş ve yorgunken bu da son damla oldu benim için. Arabama binip randevu dahi olmadan terapistime gidiyordum üzerine kendini gençlik dizisinde sanan bir adam arkadaşlarıyla son ses müzik dinleyerek insanları rahatsız ediyordu. Sonrasında bu gerizekalı adam gelip arabamın arkasına çarptı. Ben sinirden adama bağırıken adamda gençlik dizisindeki hallerini bir kenara bırakarak asıl kendisi olan cahil salak erkek haline bürünüp bana "Kaza diye bir şey var, senin Allah korkun yok mu salak kadın"gibi söylemlerde bulundu. Artık resmi olarak tekrardan psikolojik ilaç kullanmaya başladım.İlk defa iş ortamında böyle bir şey yaşamıyorum ama en midemi bulandıranda buydu sanırım. Bunu sizi iş ortamından korkutmak için değil tehlikelere karşı gözü açık olun diye yazıyorum. Kendinize çok dikkat edin çünkü kimin nasıl biri olduğu dış görünüşünden hiç belli olmuyor. Bazı insanlar zekalarıyla kötü olmayı seçiyorlar.