Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

I'll-It Grubu

liikyaliikya

Trainee
Tepki
384
Belift 'in ilk kız grubu olacak olan I'll-it'in konsepti de Enhypen'in konsepti içerisinde diyorlar. Kimine göre cadı, kimine göre vampir olan bu konsept üzerinden nasıl şarkılar bekliyorsunuz? Grup aşırı aşırı yetenekli değil ama Enhypen'in şarkı seçimleri gibi şarkıları olursa bu grubu seveceğimi düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Konu Sahibi
liikyaliikya

liikyaliikya

Trainee
Tepki
384
Enhypen'ınki gibi niye oluyormuş:cautious: Kendi tarzları yok mu bunların?
valla hayranların teorisine göre enhypen'in storyline'da yer alan bir kız mevcutmuş ve çoğu hayran da bunun illit'in hikâyesi ile bağlantılı olabileceğini söylüyor. bunun yanında illit'in daha logosu bile yok ki ne tarzı, ben sadece şarkı seçimlerinin enhypen gibi güzel olabileceğini düşündüm, tarzlar benzer demedim.
--------------------------------------------------
bu kısmı otomatik birleştirmiş ama seninle alakası yok. ben kendi kendime konuşuyordum.

bu arada grup üyelerinden minju'ya sebepsiz kanım çok ısınıyor, ses tonuna bayılıyorum. çok iddialı, mükemmel bir vokali yok ama tonu benim aklımdan çıkmıyor. programda ekran süresinde vermemişlerdi ama sonradan yayınlanan bir kesitte kendi yazdığı rapi yapıyordu, çıkış yaptığında sahnedeki duruşunu merak ediyorum.

Konu Sahibi
liikyaliikya

liikyaliikya

Trainee
Tepki
384
Drunk Dazed'ın başındaki ablus aracılığı ile yeni bir hikaye çizgisi oluşturulabilir gibi geldi.

İ
evet, birçok hayran da enhypen'in storyline'ın bir kısmında kızları tanıtıp sonra kendi storyline'ını şekillendireceğinden bahsediyor. yoksa enhypen ile bir storyline'ı kullanacağını söylemiyorlar.

Konu Sahibi
liikyaliikya

liikyaliikya

Trainee
Tepki
384
Bende aynı şeyi söyledim zaten ?
ben sana bir şey demedim, sadece söylediğin şey üzerinden uzunca yazarak birisilerine açıklamak istedim. yanlış anlaşılmaya müsait şekilde açmışım başlığı, sanki ikisi bir arada storyline yürütecekmiş gibi anlayan olmuş.