Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İntih*ar Dusunceleri

Erudite

Fanbase Starter
Katılım
1 Eyl 2023
Mesajlar
423
Tepki
-22
Puan
166
Arkadaşlar merhaba. Ben şu an mezunum 2.ye ve çok kötüyüm ya. Artık gerçekten devam edemiyorum her şeyi bitirmek istiyorum. Aranızda bana fal Tarot falan bakabilecek olan var mı çünkü gerçekten hayattan ümidi kesmek uzereyim
Çok kötü olmana sebep olan şeyler nedir mesela?
 

Erudite

Fanbase Starter
Katılım
1 Eyl 2023
Mesajlar
423
Tepki
-22
Puan
166
Ya yine kazanamazsam korkusu
Ya kazanırsan, bunu da düşünmen lazım baştan bırakırsan senin için daha kötü olur ayrıca bu sınavda kaç yaptın?
sayisalci değilim ama sayısal okuyorum ve kafam çok zor alıyor
Diğer alanlarda da çalışmayı dene belki daha yatkın olduğun bir tane vardır ona yönelirsin ya da sayısalı daha iyi anlamak için farklı yöntemler denemeye çalış önünde bir yıl var belki çok zor olur ama imkansız değil. Gerçi bu birazda senin azmine bağlı.
anne babama yük gibi hissediyorum
Böyle düşünmenin bir manası yok onlar senin okumanı destekledikleri için zaten böyle bir yola girdiler kendilerine yük olacağını düşünselerdi baştan bu yola girmeye o kadar niyet etmezlerdi zaten.
 

romo

Trainee
Katılım
5 Haz 2023
Mesajlar
174
Tepki
217
Puan
11
Bişi diyim mi hayatının 2 senesi bu sınavların ve başarı kaygısının başlattığı depresyon yüzünden mahvolmuş biri olarak boş ver cidden hiçbir şeyi o kadar takmaya değmiyor ve hiçbir şey senden önemli değil. Lütfen kendi üstüne gitme
 

ponywinx

Judith🩷
VIP Visual Queen
Katılım
15 Eyl 2023
Mesajlar
1,535
Tepki
2,870
Puan
143
kendi üstüne bu kadar gitme lütfen
 

lilith_halşii

Rookie Idol
Katılım
14 Eyl 2023
Mesajlar
314
Tepki
970
Puan
78
Gerçekten bir gün gelicek ve bunların hepsinin gereksiz olduğunu anlayacaksın gerçekten kendini yormaya değmez ailene yük değilsin merak etme onlar seni buraya kadar getirmişler bu düşüncelerin içine kendini attığın an seni yemeye başlıyorlar biliyorum... ama ruh halin iyi olursa kendine inancın yükselirse gerçekten herşey değişiyor deneyimle ve farkı gör konuş içine atma istersen özelden de yazabilirsin üstelik böyle bir şeye kalkışırsan kaybeden sadece sen olmayacaksın bir bakıma böyle düşün bir gün o hayalindeki hayata kavuşunca her şey çoktan geride kalmış olacak aileni,sevenlerini,hayallerini böyle bir eğitim sistemi içinde yok etmene cidden değmez.
 
Üst