Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yeni Türk Girl Band Mani̇fest Hakkındaki Düşünceleriniz??

asium

Trainee
Tepki
8
Daha çok kpop tarzı bir grup anladığım kadarıyla Big 5 dan seçilen kızlarla kurulmuş. Başlarda izlerdim ama çok az izleyen var diye bıraktım program popüler olmuş lamslsmlsmd.benve baya amatörlük kokusu geliyor hem kızlardan hem yapımcılardan ama yine de büyük bir atılımın önünü açabilirlerr. Çok heyecanlıyım bu konuda. Sadece stilistlerini değiştireseler bile büyük fark edecek gibi bir de .... Garip garip giydiriyorlar güzelim kızları. Bazen mükemmel bazen saçma sapan oluyor. Sizin düşünceleriniz nelerrr?

kim de-fi

Trainee
Tepki
73
Daha çok kpop tarzı bir grup anladığım kadarıyla Big 5 dan seçilen kızlarla kurulmuş. Başlarda izlerdim ama çok az izleyen var diye bıraktım program popüler olmuş lamslsmlsmd.benve baya amatörlük kokusu geliyor hem kızlardan hem yapımcılardan ama yine de büyük bir atılımın önünü açabilirlerr. Çok heyecanlıyım bu konuda. Sadece stilistlerini değiştireseler bile büyük fark edecek gibi bir de .... Garip garip giydiriyorlar güzelim kızları. Bazen mükemmel bazen saçma sapan oluyor. Sizin düşünceleriniz nelerrr?
Türkçe popun şu şekil bi şeye ihtiyacı var bence çünkü son dönemde çıkan şarkıların hiç birini dinlenilesi değil ben benle yaşıt/ çok küçükken radyoda çalan şarkıları dinliyorum türkçe dinleyeceğim zaman

Konu Sahibi
asium

asium

Trainee
Tepki
8
Türkçe popun şu şekil bi şeye ihtiyacı var bence çünkü son dönemde çıkan şarkıların hiç birini dinlenilesi değil ben benle yaşıt/ çok küçükken radyoda çalan şarkıları dinliyorum türkçe dinleyeceğim zaman
Evet aynen öyle zamanla daha da gelişirlerse tadından yenmez

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,297
Grup ismi kötü. Big5 i yarım yamalak da olsa takip ettim ve üyeleri biliyordum. Çok iyi vokallerden bazılarını harcadılar. Hadi bunu geçtim çok amatör bir sistemde yaptılar her şeyi. Kpop tan esinlendikleri çok açık. Ama hiç araştırmadıkları da çok belli. Grup üyelerini araştırıyorsun haklarında doğru düzgün bilgi bulamıyorsun. Hani kpopta sistem böyle işlemez mesela. Bir web sitesi kurarsın ya da ne bileyim grubun şirketinin bir web sitesi varsa buraya her üye için birer profil oluşturur bilgilerini girersin. Hiç olmadı wikipedia ya yazarsın ya. Sosyal medyada belki vardır ama insan googlea yazınca tık karşısına çıksın istiyor bir şeyleri. Bu konuda bir tık sinir oldum şirkete.

Şarkıyı çok sevemedim ama daha kötü bir şey bekliyordum o yüzden yine iyi diyorum. Yani bence Türk popunun böyle gruplara da ihtiyacı var bence. O yüzden bence güzel bir şey. Ama başta da dediğim gibi grup ismi çok kötü. Yani big5 olarak kalsa bile daha iyiydi yani.