Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İtiraf

Ü

Üye silindi 154

Anne hani bana lisenin başında aldığınız telefonu misafir çocukları kırmıştı ya işte onu çocuklar degil ben kırmıştım

indir.jpeg
Sticker GIF by Spotify

robloxpro

Trainee
Tepki
128
anne tamam okuyamıcam kes artık sesini lgs sınavında da böyle diyordun anadoluya bile gidemeyeceğimi söylüyordun bir yeri kazanamazsan imamhatipe gönderirim bari dinin tam olsun diyordun ona rağmen fen lisesine kaçıncı sıradan girdim(ama keşke girmeseydim 🥲) şimdi de üni sınavını kazanamayacağımı düşündüğün için para harcamak istemiyorsun hadi ben kendi harçlıklarımla da hallederim ama susar mısın lütfen? konuşsan bile seni dinlemem için zorlama artık öğüt diye söylediklerin boş negatiflikten başka bir şey değil. ve niye +50 yaş bir adamla konuştuğumu düşünüyorsun telefonumu her göstermediğimde iğrenç senaryolarına yenisini ekliyorsun ama sana daha öncesinde kaç defa göstermeme rağmen hâlâ ikna olmadın sürekli öküzün altında buzağı aradın o yüzden artık inadına göstermiyorum. kafanda beni nasıl birisi olarak hayal ediyorsun bilmiyorum ama sen yine de bi müge anlıyı azalt olur mu resmen her senaryoyu bana uyarlayıp yaşanmış gibi davranıyorsun

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Ebu cehil kenarda nasıl benim aklıma gelmez diye ağlıyor şuan
İkide bir hesabıma istek geliyordu bende herhalde müşterilere hesabımı verdiğim için onlardandır diye labul ediyordum. Sonra bir iş arkadaşım tanışma sitesinde görmüş beni aradı 😭 hatta benim fotoğraflarımdan kendine ig hesabı açıp benide engellemiş manyak

Tepki
297
İnsanların aklıyla hareket ediyosun ben sana bunu desem üste çıkıp hayıra gidiceksin en haklı sensin zannediyosun 1 yıl önce sevgilinin gazıyla kapanıcam dedin 2 ay önce bira içelim diyodun şimdi yine o g.t oğlanına dönme peşindesin? Ve ne zaman hayatına bu dumurcuk girse beni öteliyosun senin sorunun tek başına mutlu olamamak insanlara bel bağlıyosun.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Yüzüme bile bakmayıp sadece işin düştüğünde arayıp konuşman seni nasıl bir ikiyüzlü yapar peki?