Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Japon Sanatçı Lisa Kocası Tarafından Aldatıldı

zehra21

Trainee
Katılım
1 Tem 2023
Mesajlar
96
Tepki
195
Puan
23
Herkese öncelikle iyi forumlar. Geçen günlerde kadın ve erkek ilişkilerde denk mi olmalı diye bir konu açılmıştı forumda hatırlarsınız. O konuyu görünce aklıma bu geldi ben de sizinle paylaşmak istedim.
Paylaşmak istememin bir nedeni de anime sayfalarının haberi çarpıtarak paylaşması ve bunun Lisa'nın kariyerini kötü etkilediğini düşünmem.
Lisa burada mağdur iken anime sayfaları resmen Lisa'nın gücünü kötüye kullandığını söylüyor. Lisa'nın bir fanı değilim fakat bir kadın olarak bunu hiç hoş bulmuyorum. Uzun lafın kısası bu gibi nedenlerle konuyu açmak istedim.
Öncelikle tanımayanlar için sahne adıyla LisA gerçek adı ise Risa Oribe olan 1987 doğumlu Japon şarkıcı ve söz yazarı. Kendisi özelikle yaptığı ani-songlar (anime tema şarkıları) ile tanınır.
Lisa'nın kocası Tatsuhisa Suzuki ise 1983 doğumlu bir seslendirme sanatçısı. Kendisi The Seven Deadly Sins, Free, Tokya Revengers gibi yapımlarda yer almıştır.
İkilinin tam olarak ne zaman tanıştığı bilinmiyor. Ama 2013-2014 civarında düzenlenen bir anime etkinliğinde tanıştıkları düşünülüyor.
Ekim 2016 civarında Suzuki ve Lisa'nın fotoğrafı twittera sızıyor.
2018 de ise Bunshun Lisa ve Suzuki'nin 2017 yılında bir randevu da olduğuna dair bir makale yayınlıyor.
2019 da ise Bunshun çiftin nişanlandığına dair bir makale yayınlıyor.
2020 yılında ise çift evlendiklerini duyuruyor.
Buraya kadar her şey güzel gidiyor gibi duruyor gel gelelim 2021 yılında olan oluyor.
2021 yılında Bunshun kocası Suzuki'nin Lisa'yı 20'li yaşlardaki bir genç kadın A ile aldattığına dair bir makale yayınlıyor.
Japoncası =>
İngilizcesi =>
Kısaca özetlemek gerekirse;

A 20'li yaşlarında olan bir stüdyo çalışanı ve aynı zamanda Suzuki'nin fanı.
A'nın doğum gününden bir gün önce olan 22 Mayıs'ta Suzuki ve A Shibuya'daki bir otelde görüntüleniyor. İkili 21.30'da otelde buluşuyorlar. Yaklaşık bir buçuk saat sonra 23.00 da ilk olarak Suzuki otelden ayrılıp evdeki karısı Lisa'nın yanına dönüyor. Suzuki'nin ayrılmasından 30 dk sonra ise A otelden ayrılıyor.

50008a8b-354d-43a7-af11-4fd347f99ec3.jpg
(Otel de birlikte iken Suzuki ve A)

e2294426-2430-47a1-af04-6afdb8ff5b6f.jpg
(Otelden tek başına ayrılan A)

Söylenenlere göre ilişkinin başından beri A bunu hiç saklamamış hatta çevresinde övünmüş. Gizli -hani twitterda isterseniz hesabınızı gizliye alabiliyorsunuz ya öyle olan hesabında- ilişkisine dair paylaşımlarda bulunmuş.
16 Temmuz da ise Lisa'nın Nagoya da konseri var bu yüzden de evde değil. Bunu fırsat bilen ikili buluşma yerlerini Shibuya'daki her zaman gittikleri otelden Lisa ve Suzuki'nin birlikte yaşadıkları daireye değiştiriyorlar. Yanlış okumadınız Suzuki'nin kadını aldattığı yetmiyormuş gibi birde kadını kendi evindeki kendi yatağında aldatıyor.

97b58c02-7d76-41f4-b4ae-fdf39a8a23e7.jpg
(Suzuki ve Lisa'nın birlite yaşadığı apartmanda çıkan A, 16 Temmuz)

Fakat sayın (!) A-san bununla da kalmıyor ertesi gün o gizli twitter hesabına şöyle bir tweet atıyor; "Anlıyorum, dün Lisa Nagoya'da konserdeydi bu yüzden daire okeydi."
Tabi bu A'nın daireye ilk gidişi değil daha önce de 5 haziran da gündüz vakti daireye Suzuki ile birlikte gitmiş.

ccb00262-6c51-4e85-ad6e-0658e275197e.jpg
(Suzuki ve Lisa'nın birlikte yaşadığı dairenin olduğu apartmanın otoparkında Suzuki ve A, 5 haziran)

Ardından 28 temmuz da bir Bunshun muhabiri Suzuki'ye ulaşıp A ile ilişkileri hakkında soru soruyor. Suzuki muhabiri başından savıp arabaya binip gidiyor. Bundan yaklaşık 30 dk sonra A twitter daki tweetlerini siliyor.
Bunshun bu makaleyi yayınlayınca büyük bir kaos ortaya çıkıyor.
Bu makale yayınladığında Lisa turnede. İlk başta Lisa turnesine devam edip konserlerde sahne alıyor. İçeriden gelen dedikodulara göre Lisa, Suzuki'yi boşamaya karar vermiş hatta avukatlarına boşanma davasını açmasını söylemiş.
Suzuki ise 4 Ağustos da internet sitesinde yayınladığı bir mesajla faaliyetlerine ara verdiğini duyuruyor. Fakat ne bir basın toplantısı var ne de yayınladığı mesaj da bir özür.
Sonra Suzuki int*hara kalkışıyor. Hemen hastaneye kaldırılan Suzuki 2 hafta yoğun bakım da kalıyor hatta solunum destek ünitesine bağlanıyor. Bunu duyan Lisa ise hastaneye koşuyor. Ve hastane girişinde görüntüleniyor.

50f268f9-8199-4703-8f58-40cbc9bb43e4.jpg
(Hastanenin önündeki Lisa)

Ardından Lisa 7 ve 8 Ağustos da gerçekleşecek olan konserlerini iptal ediyor.
Suzuki'nin ofisine Suzuki'nin gerçekten int*hara teşebüs edip etmediği sorulduğunda ise ofis şunları söylüyor; "Açıklandığı gibi fiziksel durumu kötü. Semptomlarla ilgili olarak, mahremiyetle ilgili olduğu için yanıt vermekten kaçınacağız."
Japonca makale =>
İngilizce =>

Bu int*har girişiminden sonra Lisa kocasını affediyor ve evliliklerini devam ettirme kararı alıyorlar.
Bu kararın ardından ikili pandemiden dolayı yapamadıkları düğünlerini de yapıyorlar.
Kısa bir süre önce de Lisa bir çocuk dünyaya getirdiğini açıkladı.

Denklik konusundan aklına nasıl bu geldi diye sorarsınız bunun sebebi Japon netizenlerin yorumları. Birçok Japona göre Suzuki'nin, Lisa'yı aldatma sebeplerinden birisi ondan çok daha az maddi kazancının olmasından kaynaklanan eziklik duygusu. Lisa özelikle 2020-2021 yıllarında Japonya da çok popülerdi. Her yerde Lisa vardı resmen. Suzuki bunu kaldıramamışa benziyor.
 
Son düzenleme:
Konu Sahibi
Z

zehra21

Trainee
Katılım
1 Tem 2023
Mesajlar
96
Tepki
195
Puan
23
Ben Lisa'nın yerinde olsam ne olursa olsun affetmezdim diye düşünüyorum gene de büyük konuşmayayım.Kendi evlerinde bile aldatmaları nasıl bir yüzsüzlük ona da çok şaşırdım açıkçası.A çok umursamaz biri sanırım, twitter'da yazdıklarını düşününce bence kendisi bu ilişkinin açığa çıkmasını istemiş olabilir.
Büyük konuşmamak lazım ama bende affetmeyeceğimi düşünüyorum. Ki internette herkes de Lisa'nın affetmeyip boşanacağını düşünüyor ve bunu destekliyordu.
Fakat Lisa'nın Suzuki'yi affetme nedenlerinden biri olarak Lisa'nın küçükken anne ve babasının ayrılması ve babasının evi terk etmesi olduğu söyleniyor.
 
Konu Sahibi
Z

zehra21

Trainee
Katılım
1 Tem 2023
Mesajlar
96
Tepki
195
Puan
23
aldatan yine aldatır kadın belli ki ailesi olsun istiyor ama bu adamla olmazzzz bu adamdan çocuk yapmasına inanamıyorum
Doğum haberi çıktıktan sonra bile insanlar Lisa'nın Suzuki'den boşanması gerektiğini, hala Lisa gibi genç, başarılı birinin Suzuki ile birlikte olduğunu anlamdıramadıklarını yazmışlardı
 
Konu Sahibi
Z

zehra21

Trainee
Katılım
1 Tem 2023
Mesajlar
96
Tepki
195
Puan
23
Böyle bir durum söz konusu olunca Suzuki’nin yaptığı bu hata her krizde kendini gösterir ve güvenilirliğini sorgulatır diye düşünüyorum. Gerçekten bir daha böyle bir şey yapmayacak olsa bile Lisa olsam asla tekrar güvenemezdim. Ayrıldıklarında olacağından daha huzursuz bir ortama hapsetmiş olabilirler çocuklarını. Bazı insanların boşanması birlikte olmalarından daha hayırlıdır.
Kesinlikle buna katılıyorum. Hem bu olay olduğunda çocuk ortada yoktu daha boşasa idi bir daha görüşmek zorunda kalmazdı.
Lisa sosyal medya hesabından çocuk sahibi olduklarını duyurduğunda atılan haber başlığı 'LisA "zina yapan" kocası ile birlikte çocuk sahibi olduklarını açıkladı'. Yani anlayacağın insanlarda bunu kolay kolay unutmalarına izin vermeyecek gibi.
Özelikle Suzuki'nin eski fanları karısını bir 'fanı' ile aldatmasından dolayı çok sinirli.
 
Üst