Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jessi, Bir Blink'e Cevap Verdi

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Katılım
13 Haz 2023
Mesajlar
247
Tepki
993
Puan
103
Daha önce burada ki bir çok habere de aynı şeyleri yazdıklarını gördüm x üye yapsa nefret edersiniz vs vs herkesin böyle şeyler yaptığı oluyor ama alakalı alakasız her şeye de ne bileyim yazılmaz yani sonra hiç yoktan fanwar başlıyor aslında iyi bir şey değil de idolüne gelen laftan dolayı kötü bir şey yapılmış oluyor
 

zxg

Trainee
Katılım
14 Ağu 2023
Mesajlar
1
Tepki
3
Puan
1
İnsta'da özellikle bunu blinklerde çok görüyorum, bu tarz konularda blackpinkle alakası olmayan başka idollerin övüldüğü videolara sürekli blackpink yapsa linçlenirdi, jennie yapsaydı bir ton laf ederdiniz vb. birçok yorum oluyor. Haklılık payları yok demiyorum tabi ki var çünkü saçma sapan birçok konuda linç yiyor kızlar ama fanların sürekli alakalı alakasız her yerde bunu söylemeleri bir süre sonra inanılmaz antipati topluyor. Videonun yorumlarına bir giriyorsun bu tarz yorumlarla dolu. Bir noktadan sonra sinir bozucu ve katlanılmaz oluyor. Tepkiyi yanlış kişiye yanlış yerde gösteriyorlar.
Bahsettiğin şeyde haklısın ama bunu sadece blink olarak sınırlamak doğru değil bence. Tüm fandomlarda aynı olayın olduğunu düşünüyorum.
 

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Katılım
25 Tem 2023
Mesajlar
831
Tepki
4,180
Puan
153
böyle diyerek slutshamingi normalleştirdiklerinin farkındalar mı? bu cümle kalıbına çok sinir oluyorum ''xx yapsaydı şu olurdu'' her ikisinin de yaşamaması gereken bir durumu benim idolüm yaşadı bu kişiye neden saldırmıyosunuz şeklinde yorumlamak çok aptalca. bu şekilde daha çok zarar veriyorlar
 
Üst