Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jiwoong'un Olayı?

🍭SuGa 🍭

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
68
Tepki
104
Puan
8
Sitede okudum ve şok oldum. Ben ondan bunu beklemiyordum. Jiwoong ve hayranlarla olan iletişimini çok seviyordum, bana samimi geliyordu. Kişiliği de düzgün geliyordu ama bunu görünce şok oldum. Buraya yazdım çünkü sitedekiler fazla saldırgan ve taraflı geldi Jiwoong'un daha önce bir skandalı olmamıştı. Bana hiç de rol yapıyormuş gibi de gelmiyordu. siz ne düşünüyorsunuz?
 
Konu Sahibi
🍭SuGa 🍭

🍭SuGa 🍭

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
68
Tepki
104
Puan
8
Ya şu hayranlar bazen gerçekten çok sınırı aşıyorlar hani hadsizleşebiliyorlar ama karşındaki birine de bu şekilde küfür etmek resmen saygısızlık ya hoş bir şey değil açıkçası. Kendisini tanımıyorum ama gerçekten hoş değildi yaptığı 🤷🏻‍♀️
kız daha sonra açıklama yapmış ve ona bir şey demediğini söylemiş ama yani yapsa da yaptım diyecek hali yok bilemeyiz
 
Konu Sahibi
🍭SuGa 🍭

🍭SuGa 🍭

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
68
Tepki
104
Puan
8
Ben de tanımıyorum idolü ama imaj için çok iyi rol yapanlar olduğunu düşünüyorum. Burada konuştuğu hayrana karşı da söylememiş olabilir. O an sıkılmışlıkla söylemiş de olabilir. Ben de bazen ediyorum. Küfür etmek cancellanmak için sebep değil gibi. Zaten yüzüne yüzüne de söylememiş kapattığını sanmış sanırım.

Samimiyetsizliğe gelirsek hayrana söylediyse hoş değil tabii ki o kadar para vermiş birine böyle davranması çok kötü. Yine de ben çoğu idolün fanservice sevmediğini tahmin edebiliyorum. Şaşıramadım 🤷‍♀️
evet ya bende böyle imaj yapmasına şaşırdım çok gerçekçi geliyordu. kapattığını sansa bile hayranının arkasından küfür etmesi hiç hoş değil. videolarda falan hayranlarına çok kibar davrandığı için böyle bir davranış görünce hayal kırıklığına uğradım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hatta açıkça küfür olmasına rağmen şirket de yalanlamış ona çok şaşırdım ben
açıkça duyuluyor yani
 
Üst