- Tepki
- 4,552
Encore sahnesi haberini şöyle bırakayım
Çok temiz söylemiş, ben begendim ama videoda görüyoruz ki jk seyirciye mirofon doğrulttuğunda doğru düzgün ses çıkmıyor. Genel görüşe göre Karmy ingilizce sözlerden dolayı söyleyememiş bunun üzerine global kpop stanler bayağı armylerle dalga geciyor internet üzerinden. Jungkook da şirket çalışanlarından duyuyor ve Armymizin sesi harika vs yazıp Army'yi savunuyor. Jungkook fanlarına cidden değer veriyor
(Orijinal tweeti atacaktım da sayfa beni engellemis-HDKAHEJWHE)
Jungkook'un galibiyetine tepkisi + canlı vokalleri hakkında övgü alıyor
Cidden, 1. olmayı beklemiyormuş gibi görünüyor, bu yüzden onu daha da sevimli gösteriyor ㅋㅋㅋㅋ Sen Billboard’da 1. olan ve tüm listelerde zirvede olan bir şarkıcısın, gerçekten bir müzik şovunda 1. olmayacağını mı düşünüyorsun? Usta köpek yavrusu bir müzik şovuna çıkarsa, elbette ARMY’ler 1...
netizenturkey.net
Çok temiz söylemiş, ben begendim ama videoda görüyoruz ki jk seyirciye mirofon doğrulttuğunda doğru düzgün ses çıkmıyor. Genel görüşe göre Karmy ingilizce sözlerden dolayı söyleyememiş bunun üzerine global kpop stanler bayağı armylerle dalga geciyor internet üzerinden. Jungkook da şirket çalışanlarından duyuyor ve Armymizin sesi harika vs yazıp Army'yi savunuyor. Jungkook fanlarına cidden değer veriyor
(Orijinal tweeti atacaktım da sayfa beni engellemis-HDKAHEJWHE)