- Tepki
- 4,552
Bugün twda armyler Jungkookun hesabını konusuyordu ben de bir bakayım dedim takip ettiklerini gorebiliyormusuz. Yorumlarımı paylaşayım.
Böyle ritmik müzikle videolar yapan bir dans hesabı takip etmis. Bu hesap dikkatimi çekti cidden güzel seyler paylasmislar
Cidden her türden dans hesabı takiplemiş. Bombayı sona bırakmayayım bu ablanın hesabı son 3. Videosu(armyler jk'in hetero olduguna inandık diyorlardı şakayla karışıkHDKAHSJW)
Kpop sektörüne dönersek Somi'yi takiplemis gozumden kaçmadı
Bir tane ingilizce öğrenme hesabı takiplemis bunu nedense çoook şirin buldum
Çikolatadan her şeyi yapabilen o adamı takiplemis
Dikkatimi cekebilecek bir sey var mı diye bakarken Jay parkı gördüm
Resmi Kankitoşkosu Charlie Puthla da etkileşimi vermiş
Ben hesap kullanımını çok beğendim ana sayfası kesin güzel eglencelidir. Adeta milliyetçi jk bir sürü de koreli hesap takiplemiş es geçmemiş. Genelde dans hesapları takiplemiş araya birkaç tane ünlü isim katmış biraz ana sayfama benziyor beğendim. Bazılarını zorla takip etmis gibi hissettim Weverseü falan da takiplemiş. İlk olarak Bts'i takiplemiş daha sonra seventeen daha sonra txt. Adeta favori grubu seventeen??
Böyle ritmik müzikle videolar yapan bir dans hesabı takip etmis. Bu hesap dikkatimi çekti cidden güzel seyler paylasmislar
Cidden her türden dans hesabı takiplemiş. Bombayı sona bırakmayayım bu ablanın hesabı son 3. Videosu(armyler jk'in hetero olduguna inandık diyorlardı şakayla karışıkHDKAHSJW)
Kpop sektörüne dönersek Somi'yi takiplemis gozumden kaçmadı
Bir tane ingilizce öğrenme hesabı takiplemis bunu nedense çoook şirin buldum
Çikolatadan her şeyi yapabilen o adamı takiplemis
Dikkatimi cekebilecek bir sey var mı diye bakarken Jay parkı gördüm
Resmi Kankitoşkosu Charlie Puthla da etkileşimi vermiş
Ben hesap kullanımını çok beğendim ana sayfası kesin güzel eglencelidir. Adeta milliyetçi jk bir sürü de koreli hesap takiplemiş es geçmemiş. Genelde dans hesapları takiplemiş araya birkaç tane ünlü isim katmış biraz ana sayfama benziyor beğendim. Bazılarını zorla takip etmis gibi hissettim Weverseü falan da takiplemiş. İlk olarak Bts'i takiplemiş daha sonra seventeen daha sonra txt. Adeta favori grubu seventeen??