- Tepki
- 4,037
Bunu beğenen bir tek ben miyim? Birçok kişi eleştiriyordu sesini, kıyafetini, makyajını falan. Sonuçta bunu yapan JYP oppa! Ulan sahneye çıplak çıksa bile şaşıracağımı sanmıyorum. Adamın sahne performanslarında normal tarz yok ki aödmsözözzx hep çok konuşulacak şeyler giyiyor. Ben bu halini seviyorum tabi usulünce. Yani performanslara can geliyor
JYP oppanın kareografilerini pek beğenmiyorum, dans hareketleri çok saçma geliyor. Ama sesini falan beğeniyorum. Dinlerken bile yılların adamı diyebiliyorsun. Sesi, vokali falan baya iyi. Sesini çok iyi kontrol altına alıyor detone olması zor. Kıyaslama işine girmek istemiyorum (herhangi bir grup hedef değil sektördeki genel durum) ama canlı söyleyemeyen idollere bin basar. Bu cümleleri kuran çok kişi var ama artık sektörde özgünlük yok. Hep birbirinin kopyaları gibi. Yeni bi heyecan,tarz, yetenek yok...
Müziği ve sahneyi seven birisi. Olması gerekenleri yapmaktan çekinmiyor risk alan birisi
Orada olsaydım ben de büyük ihtimalle diğer idoller gibi tepki verirdim ama baya bi eğlenirdim. Doyasıya eğleneceğim bi ortama benziyor. Bu anın tadını çıkarmazsam olmazdı. Bir de idollerin tepkileri de komikti. Bazıları ben niye burdayım ya da bu adam niye böyle diye sorguluyorlar gibiydi
Son düzenleme: