Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Got The Beat Jyp Versiyonu Nasıl Olsun İstersiniz?

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Katılım
21 Tem 2023
Mesajlar
1,448
Tepki
4,077
Puan
210
Niziu takip etmiyorum o yüzden diğer 3 gruptan iki kişi alsam(yüksek ihtimalle 2×4 yaparlar zaten)Ryeji,lily, sullyoon,chaeyoung ve jihyo ya da jeongyeon koyardım.Sağlam bir girl crush alsak mükemmel olur
 

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Katılım
9 Tem 2023
Mesajlar
477
Tepki
1,435
Puan
115
Jyp deki tum kizlari seviyorum ya hangi kombinasyon olursa kabulum belki twice da solo almayan uyeler olabilir gibi geldi vokal ihtiyacini nmixx de karsilar cunku ama nayeon da net olur gibi ya bilemedim simdi zaten yetenek olarak dengeliler bence nmixx vokal olarak daha iyi sadece guzel bir grup olur gibi geldi sarki da umarim guzel olur yurtdisina odakli bir grup olacak diye dusunuyorum buna da ihtiyac vardi bence uzun zamandir kore listelerine yuksekten girip konusulmuyolar pek bi tek Yuna ve sullyoon guzellik haberi goruyoruz arada yeniden halkin da dikkatini cekerler bence kendi gruplariyla birlikte
 

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
Valla diğer grupları bilmem ama TWICE'dan Nayeon ve Jihyo, ITZY'den de Yeji olmazsa olmaz üyeler bence. Hatta ITZY'den Yeji alınmayacaksa, onun yerine Ryujin ve Lia beraber alınmalı diye düşünüyorum.
 

liikyaliikya

Trainee
Katılım
14 Kas 2023
Mesajlar
157
Tepki
385
Puan
8
Nmixx'ten Lily ile Sullyoon, Itzy'den Ryujin ile Yeji, Twice'ten Jihyo ile Nayeon, NiziU'dan Rima ile Nina. Rap olacaksa Ryujin ve Rima kolaylıkla altından kalkar, aktif olarak en iyi JYP kadın rapçisi Rima. Vokal olarak Lily ve Jihyo dörtlüsü uçurur.
 

Benzer konular

Üst