Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

K-Pop Türkçe Ai Cover

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Youtube'ta kpop şarkılarının Türkçe ai coverını yapan bir hesap var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ettim. Sizce güzeller mi? Ben beğeniyorum açıkçası. Burda da birkaç tane şarkı var:

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,158
Bazılarına uyuyor ama bazilarına uymuyor @fosforlucevriye nin de dediği gibi ama bence şarkı burada yok ama enhypen ın bite me şarkısının türkçe Aı Cover ına hayran kalmıştım ve bir de stray kids'in Maniac şarkısına da çok uymuş *bence*
Adının ilham kaynağı şu mu? Kxjskfbdjbdkshkddld

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,158
HAYIR OLAMAZZ BU NEE UFHDDJDBDDJDBDJNDDJ GERÇEKTEN İLK KEZ GÖRÜYORUM bu arada ismimi leavemealoneplss yapmamın neddni instagram da bir tane hesap görmüştüm güzel sözler paylaşıyordu o yüzden yaptım
Ayyyyyy öyle mi ben emindim bu video olduğuna ya kdbjsbxjsvdoshdjfhdo

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Maniac(normal versiyonunu sevemedim ama buna bayıldım)
Queencard
Antifragile
Psycho
Cheer up
Bite me
Çok güzel

Son düzenleme:

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
Fıstık gibi fıstık gibi fıstık fıstık AGSKDHDJDNDN
Bence Türkçeye çevirilenler güzel değil de türkçe şarkılara yapılan güzel var jennie düm tek tek çok gerçekçi olmuş jongook rock olanlar çok güzel bir de geçen gün biri paylaşmıştı bunu off o günden beri beynimde dönüp duruyor 😂😂

allah emi :ROFLMAO: :ROFLMAO: valla baekhyun'un kıvırmalarını izlemekten şarkıyı bile dinlemedim:LOL:

kedy

Trainee
Tepki
97
Dum tek tek çok iyi olmuş
Türkçe değil ama bunlar da benim favlar