- Tepki
- 2,851
Öncelikle beni övün ayy Ponycimm çok kibarsın diyin diye değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum evet soruma çok az yanıt gelir aktiflik yüzünden ama olsun. Daha demin biri aradı tanıdığım, adımla seslenmesine rağmen bir dakika geçmeden yanlış numara dedi, ben de sorun değil dedim o da bir şey mırıldandı ben de kısa kesilsin hemen telefonları kapatalım diye iyi geceler dedim ve o da bir iki saniye sonra kapattı telefonu, iyi de yanlış aradıysa hemen kapanması daha doğru değil mi sonra bir keresinde ayağına aşırı kötü bastığım birinden özür bile dilememiştim neden böyle yaptım bilmiyorum, bazen bir şey bitmesi için yolda yürürken tesadüfen karşılaştığım kişilerle çok uzamasın diye bitirici cümleler kullanıyorum aa o zaman tutmiyim ben seni der gibi ve bunun gibi bir çok örnek tabi sonrasında bir şey yapmıyorum ve belli etmiyorum ama takılıyorum, kafama taktığım tek konu bu olabilir hatta, ben insanları incitmek istemiyorum kibar ve nazik olmak istiyorum (kendimi ezmeden ve ezdirmeden tabiki de) ve elimden geldiğince hemde içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum