Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Son Zamanlarda Hoşlandığım Birisi Var Ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum

A

Anonymous (1e7c)

Son zamanlarda hoşlandığım birisi var ve kendisinin de bana karşı duyguları olduğunu biliyorum fakat karakter olarak ataerkil bir yapıya sahip.Dünya görüşlerimiz birbiriyle zıt gibi görünüyor daha önce birkaç sohbetimizde de bu tip bir görüşü olduğunu fark etmiştim.Normalde böyle birisi ile direkt olarak bir ilişkiye adım atmam fakat kendisinden hoşlandığımı fark ettim.Utandiğım için anonimden yazmak istedim şu an ne yapmam gerektiğinden emin değilim.
 

layley

Trainee
Katılım
23 Eyl 2023
Mesajlar
173
Tepki
446
Puan
51
Dünya görünüşünüz zıt ise bu işe hiç girişme derim. Onu değiştiririm düşüncesime asla girme çünkü maalesef ki insanların görüşlerini değiştirmekte çok zor. Bir yerden sonra birbirinize, fikirlerinize gıcık olmaya başlayacaksınız. Ben kendimden fazla zıt biriyle birlikte olamazdım. Zıt kutuplar birbirini çeker konusuna da pek sıcak bakmam. Birlikte konuşabileceğim, ortak düşüncelere sahip, muhatap olabileceğim biri varken beni her anlamda zorlayacak, benden zıt biriyle neden zamanımı harcayayım ki?

Ama gercekten hoşlanıyorum dersen, hemen adım atmadan bir süre daha gözlemle derim.
 

2307

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
535
Tepki
1,173
Puan
27
Konum
HayDay'de ki çiftliğimdeyim📍
Eğer fikirleriniz uyuşmuyorsa ileri dönemlerde birbirinizden soğuma ihtimaliniz var , Soğuduğunuz için birbirinize kırıcı ifadeler sergileyeceksiniz,suçlama durumlarıda bunlara ek olarak gelişiverecek. Değiştiririm düşüncesine girmemeni tavsiye ederim, bir insan 7’sinde neyse 70’inde de odur . Onu değiştiremeyrceğin için hep bir tarafın buruk kalacak ve kendinden ödün vermeye başlayacaksın bu da seni yıpratacak ve kendine saygın azalacak… Zaten kafa yapınız uyuşmadığı için ve çocuk ataerkil olduğu için ilişkiniz bitmeye başlayacak . Sonra sen kendinden ödğn vermeye başladığın içinde çocuk “oooooh”diyecek “nasıl olsa bana uydu” vs vs gene yıpranan mentaliyle oynanan sen olacaksın . Bence duyguların daha ileri gitmeden çocuğa “bye bye “ de geç :(
Umarım herşey gönlünce olur…
 
Üst