Eren yeager
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,914
Ben jennie ye yapılanın iki yüzlülük olduğunu düşünüyorum.The idol tecavüz güzeleyen ve kadınları objelestiren bir diziydi ve jennie nin bu diziyi övmesi ve o dizide oynaması eleştirilmesi ve tepki alması gereken bir konuydu buna katılıyorum ama insanlar jennie yi kadın düşmanı diye eleştirirken ve hakeret boyutuna varan yorumlar yapacak kadar kadın haklarına hasas ise önce kendi idollerini eleştirmesi gerekmiyor mu? Mesala Arkadaşının f*huş yaptırmasına göz Yuman,F*huş yapmaktan hapse giren arkadaşını savunan ve Hatta aralarında binasında f*huş yaptırmaktan yaygılan bir grup la şarkı çıkarmak,programlarına davet etmek,partilere davet etmek ve düzenledikleri akşam yemeklerine katılıp p*zevenk destekçilerini hayranlarına sevimli gösteren bir grup neden kadın düşmanı ilan edilmiyor.yanlış anlamayın Kpop ta bigbang ile etkileşim veren birçok idol var jennie yi en çok linçleyen kesim army olduğu için BTS ten örnek verdim hala grupta jk ve jini seviyorum ama zico ve bigbang ile takılan üyeleri ve kadınlar hakkında iğrenç sözleri yazan Rm'i stanlıyorsan kadın haklarıdan konuşup başka jennie yi linçlemek hakkı yaratmıyor