Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Kavga Edelim

A

Anonymous (d86b)

Bu düşünce abartı gelebilir ama The Beatles'ın en iyi grup olduğu fikrine katılmıyorum. Önceden çok severdim bu grubu ama yaşım ilerledikçe biraz uzaklaştım neden bilmiyorum. Kötüler demiyorum ama Rock tarihini baştan aşağı değiştirecek kadar da "Rock" olduklarını düşünmüyorum. Aslında tüm albümlerinin de tüm zamanların en iyi albümleri olduğunu düşünmüyorum, üyelerin hepsi zaten kötü alışkanlıklardı olan kişiler. Örneğin John Lennon Asya fetişli ırkçı birisi ve cinsiyetçi, Paul McCartney dolandırıcı ve vergi kaçıran birisi, Ringo Starr karısını döven ve aldatan birisi, George Harrison ise Pattie Boyd'u evlendikleri günden beri bir çok kez aldatan hatta Ringo'nun karısı ile bile birlikte olan birisi bu nedenle hiçbiri rol model değil bana göre. Kendilerinden önce gelen grupları etkiledikleri kesinlikle doğru hatta nesnel bir şekilde en başarılı ve büyük grup onlar ama o grupların hiçbirinden/akran gruplarından daha yetenekli olduklarını düşünmüyorum. Açıkçası herhangi bir The Who veya Led Zeppelin ya da Pink Floyd üyesi gruptaki 4 kişide daha kapsamlı müzik bilgisine sahip bence. Şarkıları bana çok yavaş geliyor, evet Pink Floyd'dan bile. Pink Floyd'un arkasında hep bir hikaye olması onları daha çekici kılıyor, şarkılarının diğer gruplarınkinden ayrılan sesleri zaten zirvede ama The Beatles'ın ilgimi çeken bir yönleri şu ana kadar yok. Dediğim gibi en başarılı ve büyük grup oldukları nesnel ama bana göre en iyi şarkılara sahip grup değiller.

Led Zeppelin demişken, JPJ dışında tüm üyelerin iğrenç karakteri vardır, belki de müzik tarihindeki en problematik gruplardan biri olabilirler. Burada Led Zeppelin üyelerinin çok sevildiğini görünce biraz şaşırdım. İnsanlar Jimmy Page'in sapık, pedofili, cinsiyetçi, tacizci, adam kaçıran biri olduğunu biliyorlar mıdır acaba? Ya da Bonham'ın bir kadını dövdüğünü biliyor mı? Karakter olarak çöpler ama bazı şarkıları gerçekten güzel, tabi şarkı sözleri kötü ama oralara girmeyelim. Neyse, bu grubun da en iyi grup olduğunu düşünmüyorum. Limonumu sık dedikleri şarkı iğrenç bu arada. Grubu seven kişiler çok bu forumda, yanlış anlaşılmasın ben de severim ama rol model olamazlar ve Jimmy Page'in en iyi gitarist olabilmesi için bırak 40'ı 1000 fırın ekmek yemesi gerekiyor.

Kpoptan da anlamadığım bir konu ise Bigbang'e The Beatles muamelesi yapılması, oysa BTS veya Exo'nun 1 yıllık başarısına bile (hatta BTS üyelerinin solo başarılarına) bile sahip değiller ve hepsi kadın düşmanı kötü karakterli kişiler? Sana düşman olan kişiyi neden seversinki? Ayrıca 90s-00s çalıntı konseptlerini öven kişileri görünce çok gülüyorum, ortada bir hırsızlık var ama takdir edilip en iyi grup deniyor hâlâ pes.

CR fandomlarının en kötüleri şüphesizki Led Zeppelin ve Queen hayranları. Queen hayranları derken şu filmden sonra gelenleri ve yeni üyeyi sürekli linçleyen gereksizlerden bahsediyorum. Queen'in Led Zeppelin ya da The Beatles'dan daha iyi şarkılara sahip olduklarını düşünmüyorum ama üyeleri bence The üyelerinden daha yetenekli. Led Zeppelin fanları tam bir kanser, herhangi bir grup hakkında "bence en iyisiler" diyince "Led Zeppelin varken onlar kim - 0 iq- " falan diyorlar iyice sinir oluyorsunuz. Sanane benim kimi daha çok sevdiğimden ruh hastası? Bir de utanmadan kendi alanında en iyisi olan Lamar'a, Biggie'ye laf atıyorlar, onlara göre müzik sektörünü Led Zeppelin yarattı herkes iğrenç, te Allah'ım ya sabır ver.

Pink Floyd'un imajını Roger Waters değil David Gilmour bozdu tembelliği ile, ister kabul edin ister etmeyin Roger kadar vizyon sahibi birisi değil ve onun kadar zeki de değil, gruba katkısı olsa da grubun ana üyesi olduğunu söyleyenler çok cahil, Syd Barrett'dan daha iyi bir müzisyen olabilir ama Roger Waters'dan daha iyi bir sanatçı olamaz, Filistin-İsrail konusunda taraf tutması da Roger'ın ne kadar haklı olduğunu gösteriyor.

Her şeyi Yoko Ono'ya bağlayamazsınız ama Yoko'ya iyi insanmış gibi de bakamazsınız, o da John Lennon gibi siyahilere karşı o ırkçı kelimeyi söylemiş ırkçı birisi ve John Lennon'ın büyük oğluna yaptığı şeyler de iğrenç.

Eric Clapton'ı seven herkes ile iletişimimi keseceğim, ırkçı ve tecavüzcü birine sempati duymanın bir mantığı olamaz 🤢🤢

BTS'in en iyi şarkısı House of Cards ya da I Need You olabilir, ikisi de çok derin şarkılar veya Run ve Untold Truth da olabilir.

Exo'da sevemediğim tek üye (Lay'i saymıyorum) Chanyeol onun da sebebini bilmiyorum, durduk yere sevemediğiniz kişiler olur ya işte o da öyle benim için ama geri kalan herkes çok samimi ve rahat.

Taylor Swift bana göre değil ama Kanye West de bana göre değil, sırf Swift'ten nefret etmek için West fanı olan insanlar çok cringe.

Drillciler dışında hiçkimsenin dinlediği müziği sorgulama hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Evet Kpopun geneli kötü ama sanane? Exo ve BTS dışında pek bilmem, Youtube'da denk gelirsem bakarım ama Exo ve BTS dahil beğenmesem bile gidip birine "Git sen K-pop dinle" demem, dünyanın en cringe cümlesi çünkü.

K-pop, fanlarının düşündüğü kadar popüler değil. Tamam belki bir iki grup öyle olabilir ama %98'i dünya çapında herkesin bilip sevdiği bir şarkıcılar değil yani K-pop'a "popüler kültür malzemesi" denmesini yanlış buluyorum.

Türk müziğini aşağılayan insanlar garipler, şimdiki kötü olsa bile geçmişte mükemmel şeyler vardı ve tek bir dönem ile çöpe atmak beyinsizlik göstergesidir.

Umarım Led Zeppelin fanları beni burada da yanlış anlamazlar, ben de severim grubu ama böyle düşünüyorum.

Konu Sahibi
A

Anonymous (776a)

Forum da kavga edecek kullanıcı mı kaldı 😓

Konu Sahibi
A

Anonymous (b2d3)

Kavga etmek için değil ama @Vankedisi🐈☢️ neden vaatlerini gerçekleştirmiyor?
O kadar şey saydı bende sandım gerçektrn yapacak.
Gel gör ki yorum yazmaktan başka bir şey yapmıyor

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

The Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd'tan bahseden biri hmmm 🤔 kim ki bu user acaba Allah Allah hiç tanıyamadım.
Ben pek emin olamadım sanırım Van kedisi 🤔🤔
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kavga etmek için değil ama @Vankedisi🐈☢️ neden vaatlerini gerçekleştirmiyor?
O kadar şey saydı bende sandım gerçektrn yapacak.
Gel gör ki yorum yazmaktan başka bir şey yapmıyor
Vaatleri neydi ki

Konu Sahibi
A

Anonymous (9886)

Seni kırmak asla değil amacım ama Bloomdan çok seni tanıyorum ve çok tatlı ve hoş komik biri olduğunu biliyorum. Seçimde oy vermedim. Ama vaatlerin için verirdim gibi ancak baya oldu dediklerini yapmadın mesela. Forumu kalkindiracak bir sonraki kişi olursun sanmıştım
Sanırım seçimde olanlar yüzünden biraz moralin bozuldu umarım düzelir de güzel başlıklsr açarsın

Konu Sahibi
A

Anonymous (a0c6)

Güzel yorumun için teşekkür ederim 🥰 ama önümde daha 2 ay gibi bir süreç var çabuk tüketmek istemiyorum bazı şeyleri dediğim gibi dersleri ve işi aynı anda yürütmeye çalışıyorum bu ara o yüzden aktif değilim. Görevim aslında dün ile başlamış oldu diğer kraliçenin görev süresi dün bitti . Yazdığım herşeyi yapmaya çalışacağımdan emin olabilirsin 🫡
Bekliyoruz 😇