- Konu Sahibi
- Tepki
- 2,103
miyu miyuLawyer Kedy
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olmiyu miyuLawyer Kedy
bebek tubisimmm ben de seni seviyorumAnne gibisin seni çok seviyom Ekli dosyayı görüntüle 15217
Ciklet-şi.. Çok teşekkür ederim. Senin görüşlerini okumak da benim çok hoşuma gidiyor, o yüzden bu yorum beni duygulandırdı. :')Üslubun, tarzın, insan olarak davranışların hepsi çok güzel. Benimsediğin fikirler, açıkladığın şeyler ya da açtığın başlıkları da seviyorum. Tatlı ve sıcak bir his veriyorsun. Forumda beğendiğim bir usersın.
harbiden anaç mıyım ya.. çok teşekkür ederim ağlarım ben bu yoruma köshjgfloşgf <3Çok anaç bir yapın var çok seviyorum seni 🩷🩷🩷
Bence de öyle bide unutkan geçen sene bana iban at sana para atıcam kuzenimi okul köşelerinde süründürmem dedi inanı attım çocuk 1 senedir güya para atıcakKız bu nasıl kuzen ayyy düşman başına
TEŞEKKÜR EDERİM ANON-Şİçook tatlısın
Yaaa teşekkür ederim Gerçekten birilerine yardımım dokunabiliyorsa ne mutlu bana Tüm güzel dileklerini aynen senin için diliyorum ben deForumda en güzel fikirlerini aktaran kullanıcılardan birisin. Bir çok kişiye yardımcı oluyorsun gerçekten tam bir abla gibisin. Hani böyle küçük bir kız saçını yapamaz ve çekinir ama bir tane abla görürde koşa koşa abla saçımı yapar mısın der ya o abla sen olursun kesinlikle. Bana kalbin çok temiz geliyor umarım hayatında hep güzel ve huzurlu olur.
ah benim anonim ballı lokumum... best avukatın olmak benim için bir onurdurBallı lokum gibisin avukatım, kuzenim gibi havalı davranmıyorsun 🥹 o elinden gelse avukat diye bizi de içeri attıracak. Sen best avukatsın
durduk yere mommy olduk bi hosuma gitti lkdjfghdgf balımsın jktd bebeyimObjektif, yardımsever ve sevdiğim kart karılardan birisin kayısım forumun mommysi
Benden de sana çokçaSana benden çokça .
Sana bayılıyorum best avukat sensin. Çok havalı birisisin özellikle ciddi yazdığında saygı duruşu moduna geçiyorum. Onun dışında çok komik ve kafa dengi birine benziyorsun.
plot twist kurbanı olduk durduk yere bi an kalbim çıt oldu sgfjlskflsşfkl teşekkür ederim ballı lokumum ASIL SEN BU KADAR MÜKEMMEL OLMA!!!Seni görmekten o kadar bıktım ki artık yeter diyorum. Bir insan nasıl bu kadar tatlı ve aynı zamanda zeki olabilir? Yeter artık Malatya kayısısı bu kadar mükemmel olma
Anon-si durduk yere sana asik oldum napcaz simdi???zeki, olgun, yetenekli,düşünceli, yardım sever
PAUSJKSKFKDKFL beğeni ücretsiz, sorular paralı sırf size özel kdkfkflcYorumunu beğenirken de dikkatli olun arkadaşlar. Ne olur ne olmaz?
LKJSGFKLDGLŞKDDKL reklam yasağımız olmasa reklamımda kullanacağım o açıklamaFavori avukatlarım
1) Saul Goodman
2) Malatya'nın İncisi Keddy Avukat