Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Kayısı

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Üslubun, tarzın, insan olarak davranışların hepsi çok güzel. Benimsediğin fikirler, açıkladığın şeyler ya da açtığın başlıkları da seviyorum. Tatlı ve sıcak bir his veriyorsun. Forumda beğendiğim bir usersın.
Ciklet-şi.. Çok teşekkür ederim. 🥺💜💜 Senin görüşlerini okumak da benim çok hoşuma gidiyor, o yüzden bu yorum beni duygulandırdı. :')

A

Anonymous (104e)

Ballı lokum gibisin avukatım, kuzenim gibi havalı davranmıyorsun 🥹 o elinden gelse avukat diye bizi de içeri attıracak. Sen best avukatsın

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,038
Sana benden çokça ❤️.
Sana bayılıyorum best avukat sensin. Çok havalı birisisin özellikle ciddi yazdığında saygı duruşu moduna geçiyorum. Onun dışında çok komik ve kafa dengi birine benziyorsun.

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Forumda en güzel fikirlerini aktaran kullanıcılardan birisin. Bir çok kişiye yardımcı oluyorsun gerçekten tam bir abla gibisin. Hani böyle küçük bir kız saçını yapamaz ve çekinir ama bir tane abla görürde koşa koşa abla saçımı yapar mısın der ya o abla sen olursun kesinlikle. Bana kalbin çok temiz geliyor umarım hayatında hep güzel ve huzurlu olur.
Yaaa teşekkür ederim 🥺🥺 Gerçekten birilerine yardımım dokunabiliyorsa ne mutlu bana 💜 Tüm güzel dileklerini aynen senin için diliyorum ben de 💜

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Ballı lokum gibisin avukatım, kuzenim gibi havalı davranmıyorsun 🥹 o elinden gelse avukat diye bizi de içeri attıracak. Sen best avukatsın
ah benim anonim ballı lokumum... best avukatın olmak benim için bir onurdur 🥺💜

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Sana benden çokça ❤️.
Sana bayılıyorum best avukat sensin. Çok havalı birisisin özellikle ciddi yazdığında saygı duruşu moduna geçiyorum. Onun dışında çok komik ve kafa dengi birine benziyorsun.
Benden de sana çokça 💜 💜 💜
Teşekkür ederiimmmm insanları saygı duruşuna getirebilecek kadar ciddi nasıl görünebildim yaa derken beklediğim yorum gelmiş ldfjglşf arkadaslar görüp görebileceğiniz en sapsal avukat olabilirim benden korkan çekinen varsa lütfen korkmasın çekinmesin yaaa ldfjgdlgfk ama hoşuma gitti bu yorum çok çok teşekkürler 🥺💜

A

Anonymous (f7c3)

Seni görmekten o kadar bıktım ki artık yeter diyorum. Bir insan nasıl bu kadar tatlı ve aynı zamanda zeki olabilir? Yeter artık Malatya kayısısı bu kadar mükemmel olma 😠😠

Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
Seni görmekten o kadar bıktım ki artık yeter diyorum. Bir insan nasıl bu kadar tatlı ve aynı zamanda zeki olabilir? Yeter artık Malatya kayısısı bu kadar mükemmel olma 😠😠
plot twist kurbanı olduk durduk yere bi an kalbim çıt oldu sgfjlskflsşfkl teşekkür ederim ballı lokumum ASIL SEN BU KADAR MÜKEMMEL OLMA!!!