Jesé
Trainee
- Tepki
- 377
Bugun matematikten bir kaynak aldım .aldığım kaynak yeni başlayanlar için orta seviye bir kaynaktı işte her neyse aldım kaynağı gayet mutluyum sınıfta falan çözüyorum sonra 2-3 kişi geldi.daha ben onlara fikirlerini sormadan hemen biz bunların daha zorlarini çözdük,bu bize çerezlik gelir, bunu çözmeye kalksak zaman kaybederiz,bana katkısı olmaz,senin seviyen için iyi olabilir gibi seyler diyip resmen iyilik adı altında beni gomduler ve bu konuşmadan sonra benim bütün hevesim kaçtı.Suan kendimi gerizekali beyinsiz biri gibi hissediyorum ve kitabi yirtip yakmak istiyorum boyle
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bir ara yine bu kişilerle konuşuyordum birisi uzgundu dedim noldu mattan 80 aldım dedi bende şakasına dedim ki haline şükret ben 50 falan aldim geldi dediki senin notun senin seviyen için fena değil ama benim notum benim seviyeme iyi değil falan haklı olabilir ama acikcasi bu iki olayda benim moralimi çok bozdu ve çok kirildimBugun matematikten bir kaynak aldım .aldığım kaynak yeni başlayanlar için orta seviye bir kaynaktı işte her neyse aldım kaynağı gayet mutluyum sınıfta falan çözüyorum sonra 2-3 kişi geldi.daha ben onlara fikirlerini sormadan hemen biz bunların daha zorlarini çözdük,bu bize çerezlik gelir, bunu çözmeye kalksak zaman kaybederiz,bana katkısı olmaz,senin seviyen için iyi olabilir gibi seyler diyip resmen iyilik adı altında beni gomduler ve bu konuşmadan sonra benim bütün hevesim kaçtı.Suan kendimi gerizekali beyinsiz biri gibi hissediyorum ve kitabi yirtip yakmak istiyorum boyle