A
Anonymous (3711)
Evet başlıkta gördüğünüz gibi Bilin bakalım ben kimim?
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBen resit degilim elendimEvet başlıkta gördüğünüz gibi Bilin bakalım ben kimim?
Bende şüpheleniyorum uranyumdan bir tık
@ahjummademebozuluyorumİsmi ajummalı bir şey olan user değil mi?
Üzgünüm ama ben değilim. Benim 1 oğlum var. Kızımın da birkaç haftaya gelme planı yoktur umarım
Evet onun kız çocuğu vardı galiba.
Yokmuş.Evet onun kız çocuğu vardı galiba.
Ay hamile misiniz Allah analı babalı buyutsunÜzgünüm ama ben değilim. Benim 1 oğlum var. Kızımın da birkaç haftaya gelme planı yoktur umarım
Evet. 34. haftayı da bitirdim. Amin, teşekkür ederimAy hamile misiniz Allah analı babalı buyutsun
Ayyy çok sevindim, umarım bebeğin de sen de ailen de çok sağlıklı olursunuzEvet. 34. haftayı da bitirdim. Amin, teşekkür ederim
Hayırla gelir inşallah tatlışEvet. 34. haftayı da bitirdim. Amin, teşekkür ederim
İpucu verir misin anonim kişisi.Bu arada bebeğiniz sağlıkla büyüsün.🩷
Amin, çok teşekkür ederimAyyy çok sevindim, umarım bebeğin de sen de ailen de çok sağlıklı olursunuz
Amin, teşekkürlerHayırla gelir inşallah tatlış
Şimdiden doğum günü kutlu olsun, Allah size bağışlasın, güzel günler göstersin inşallahBebek nisanda 1 yaşında olacak Bu kadar ipucu yeterli mi?
Teşekkür ederim bu arada. Darısı senin başına
10 saniye sonra senden vazgeçmiştim zatenBaşunıza taş yağsa benden bilecenizz
Daha once evlenen biri vardi burada acaba o muKim olduğumu bilene sürpizz hediyem var.
Ay ama nereden bilelimKim olduğumu bilene sürpizz hediyem var.