Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kendinizde Sevmediğiniz Şeyler

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Bu konu açılmış mıydı hatırlamıyorum(bakmaya da üşeniyorum☹️) ben üşengeçliği mi sevmiyorum, unutkanlığı mı, aşırı duygusallığımı(bazen biriyle tartışmaya girince ağlamam tutuyor hemen kesip gidiyorum😭) yeteneksiz olmamı, sakar olmamı... Şimdi aklıma bunlar geldi başka hatırlarsam yazarım🥺
Peki sizin var mı kendinizde sevmediğiniz şeyler??

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Alıngan olmam. Duygusal olmam. Hassas olmam. Olaylar karşısında çok pasif kalmam. Birini kırdım mı diye endişelenmem. Sürekli ilginin bende olmasını istemem. Aynı şekilde beni sevmediklerini en ufak bir şekilde belirttikleri zaman bunu kafama takmam. Başkalarının ne diyeceği hakkında endişelenmem. Hata yapmaktan ve başarısız olmaktan korkmam. İnsanlar beni sevmeyi bırakacak diye onların dediklerini yapmam ve hayır diyememem. Bazen de dış görünüşüm.

karinaa

Trainee
Tepki
236
of şu dönemler o kadar çok ki. öncelikle çok düşünen çok kafaya takan biriyim nefret ediyorum bundan. zihnim susmuyor yani adeta.. onun dışında olaylar karşında dirayetli olmamamı sevmiyorum. yani bir değişiklik bir ters olay beni çok çabuk yıldırıp panikletebiliyor.. çok kıyaslıyorum bir de bu özellik maalesef bana yks senemden hediye.. bir de sosyal medya etkisi olabilir tabii ama bu da insanı çok yıpratan bir şey. bir de kendime özgüvenim çok daha fazla olsun isterdim her anlamda çünkü bu hem sosyal ilişkilere hem akademik hayata o kadar yansıyor ki böyle insanları görünce anlıyorsunuz..

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Daha önce özeleştiri başlığı açıp yazmıştım bi şeyler ama onlar o kadar da nefret ettiğim özelliklerim değildi.
Bu daha farklı🤔
Nasıl açıklanır bilmiyorum ama mesela çevremdeki arkadaşlarım benden daha yakın oldukları zaman çok duygusallaşıyorum,ya da ortamda daha az sevildiğimi hissettiğimde veya da boş konuştuğumu düşünerek kendi kendime kızıyorum.Halbuki bazı sözler üzerinde fazla düşünüyorum ve belki de kendim abartıyorum ama bu anlamdaki duygusallığımdan hiç hoşlanmıyorum.
Sonra kendime acıma huyum var,bunu hiç sevmiyorum çünkü hiçbir şeyi daha iyi hale getirmiyor.
Kafaya takma özelliğimi sevmiyorum.
Ayrıca yeterince hırslı,güçlü ve istikrarlı olamamamı sevmiyorum.
İnsanların hakkımda söylediklerinden çok çabuk güvenim kırılıyor,bunu sevmiyorum.
Ha bi de her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmeye çalışırım bu da çok kötü ve zorlayıcı oluyor mental anlamda...
Şimdilik bu kadar bulabildim🙂
of şu dönemler o kadar çok ki. öncelikle çok düşünen çok kafaya takan biriyim nefret ediyorum bundan. zihnim susmuyor yani adeta.. onun dışında olaylar karşında dirayetli olmamamı sevmiyorum. yani bir değişiklik bir ters olay beni çok çabuk yıldırıp panikletebiliyor.. çok kıyaslıyorum bir de bu özellik maalesef bana yks senemden hediye.. bir de sosyal medya etkisi olabilir tabii ama bu da insanı çok yıpratan bir şey. bir de kendime özgüvenim çok daha fazla olsun isterdim her anlamda çünkü bu hem sosyal ilişkilere hem akademik hayata o kadar yansıyor ki böyle insanları görünce anlıyorsunuz..
Şu iki yazının başından sonuna kadar kendimi gördüm maalesef

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
yenmeye çalıştığım bir ön yargım var bu özelliğimi sevmiyorum, bir şeyi daha düzeltmeye çalışıyorum aklıma onlarca fikir geliyor ama uygulamıyorum devamlılık sağlamıyorum. İstikrar ve devamlılık kazanmalıyım. Bunları düzeltmeye çalışıyorum kısaca ve yavaş yavaş düzeltiyorum da. Şimdilik aklıma gelen sevmediğim özelliklerim bunlar

Konu Sahibi
Betülliçe✨

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Çok mükemmeliyetçiyim, işe hep vaktinde girer çıkarım fazla dakiğim, bir hata olmasına asla izin vermem, yanlışa gelemem, lafımı hiç esirgemem. Swh.
Şey ben anlamadım bunların neyini sevmiyorsun keşke şunların çeyreği ben de olsa
yenmeye çalıştığım bir ön yargım var bu özelliğimi sevmiyorum, bir şeyi daha düzeltmeye çalışıyorum aklıma onlarca fikir geliyor ama uygulamıyorum devamlılık sağlamıyorum. İstikrar ve devamlılık kazanmalıyım. Bunları düzeltmeye çalışıyorum kısaca ve yavaş yavaş düzeltiyorum da. Şimdilik aklıma gelen sevmediğim özelliklerim bunlar
Aynılarından ya🥺

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
Şey ben anlamadım bunların neyini sevmiyorsun keşke şunların çeyreği ben de olsa

Aynılarından ya🥺
düzelteceğiz bebeğim merak etme 🤍 🌸 + mükemmelliyetçilik adından dolayı iyi bir şey gibi gözükse de aslında o kadar da iyi bir şey değil hatta insanı baya zorlayan bir şey yaşamamanı isterim daha çok (mükemmelliyetçi değilim araştırmıştım sadece) ama lafını esirgememesi çok iyi bunu neden beğenmemiş anladım ancak sonrasında pişman oluyorsa olabilir anlarım