Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kıl Ağda Kaş Acı

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
705
Tepki
2,107
Puan
153
Benim kaş konusunda fazla bir sıkıntım yok seyrek olduğu için. kenarlardan biraz çıkıyor onları cımbızla alıyorum ama acıtıyor
 
  • Beğen
Reactions: ask

Hasbully

Trainee
Katılım
10 Haz 2023
Mesajlar
59
Tepki
154
Puan
8
Bir kere 14 yaşındayken aldırmıştım 3 hafta adile naşit gibi gezdim o zamandan beri hiçbir kuaföre aldırmıyorum. YTda hangi yüz şekline nasıl kaş yakışır ve kaşlar nasıl eşit gösterilir konulu bir sürü video var. Onları izleyerek başladım 10 senedir cımbız ve yüz ağdası kullanarak kendim alıyorum. Bıyık için de ip en iyisi ama kendim yapamıyorum onu ya ellerim acıyor o yüzden ağda kullanıyorum. Bir arkadaşım bioderin yüz için tüy azaltma serumunu kullanmıştı çok etkisini görmedi
Yesilcam Adilenasit GIF by Show TV
 
  • Beğen
Reactions: ask

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,144
Tepki
4,092
Puan
283
Ben kaşlarımı ve bıyıklarımı hep kendim iple alıyorum. Kaşım çok gür olmasa da bıyıklarım gürdü. Haftada iki kere falan alıyordum. İple aldıkça seyrelmeye başladı. Tabi bu seyrelme iki üç yılda fark ediliyor. Şu an kaşlarımı iki haftada bir alıyorum onda bile pek belirgin olmuyor. İp kullanırken de makas, tarak, cımbız vs kullanıyorum.
Şimdi de lazere başladım. Aslında iki kere lazere gittim. İlkinde fayda görmedim yarıda kestim. Üniversiteler online olunca tekrar başladım. Şu an memnunum ve sadece kaşımı alıyorum.
 
  • Beğen
Reactions: ask

Benzer konular

Üst